Frumusete

Trei lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avea un machiaj de seară spectaculos

De fiecare dată când ești invitată la un eveniment important se impune să porți, pe lângă o ținută specială, și un machiaj pe măsură. Iar machiajul de seară este cel mai potrivit pentru a te face remarcată și a evidenția o ținută spectaculoasă. Însă, pe cât de special, pe atât de dificil poate fi pentru a-l executa, mai ales dacă nu ești un make-up artist. Ai nevoie de un look dramatic, unde sclipiciul se remarcă de la distanță, iar buzele seducătoare sunt obținute cu ajutorul unui ruj bun.

Iată cum poți crea look-ul spectaculos pe care ți-l dorești, și cu ajutorul căruia vei întoarce capete:

1. Începe totul pe o “pânză curată”

Pielea curată și lipsită de imperfecțiuni trebuie să se remarce atunci când porți un machiaj de seară. Curățarea tenului trebuie să fie primul pas către orice rutină de machiaj. Îndepărtează urmele machiajului de peste zi și exfoliază pielea și buzele. Nu uita de produsele hidratante, imediat după curățare, de preferat cât încă tenul este umed pentru a se păstra hidratat. Astfel îl vei pregăti pentru aplicarea fondului de ten.

2. Creează baza perfectă

Dacă ai tenul gras, aplică în prealabil un primer care să asigure baza înainte de fondul de ten. Poți aplica fondul de ten cu ajutorul unui burețel, pe care să-l umezești înainte pentru ca acesta să se așeze uniform. Încearcă un fond de ten Avon dacă îți dorești ca tenul tău să arate perfect la eveniment. Poți aplica puțin concealer în zona cearcănelor sau pentru a acoperi micile imperfecțiuni și baza machiajului tău de seară este pregătită.

3. Accentuează fie ochii, fie buzele

Un sfat clasic pentru un machiaj uimitor este acela de a alege zona feței pe care îți dorești să o evidențiezi. Accentuarea ambelor caracteristici ale chipului poate avea un rezultat lipsit de stil, care ar putea să nu te pună în valoare.

Dacă optezi pentru accentuarea privirii, aplică fardul de pleoape și neapărat un eyeliner, care să contureze ochii. Poți încerca un creion de ochi cu efecte strălucitoare precum cel din broșura online Avon. Nu uita de rimelul care alungește și încarcă suficient genele pentru o privire intensă. Luciul de buze sau o nuanță de ruj subtil echilibrează aspectul final al unui machiaj de seară reușit.

În cazul accentuării buzelor, alege o nuanță îndrăzneață, care să se asorteze cu ținuta. Pentru a nu încărca look-ul, aplică o linie fină de creion dermatograf sau eyeliner maro ori negru pe pleoapa superioară și un strat discret de rimel.

Nu uita de pudra de la final și machiajul tău spectaculos de seară este gata pentru a-ți pune frumusețea în valoare.

2 Comments

  1. Asaftei Simona

    Um machiaj super bun ,însă eu nu prea sunt așa expertă ! Mulțumim pentru aceste informații utile !

  2. Valeria Chertes

    Mulțumim pentru sfaturi!

Leave a Reply