Diverse

Tu faci ceea ce iti place, Logo1 iti transforma pasiunea in afacere

De cand isi putea aduce aminte, desena schite de rochii. Oricand si oriunde muza ii suradea, scotea micul carnetel si creionul si schita.

original_wedding-dress-portrait-pencil

Mai tarziu, in adolescenta, cand celelalte fete de varsta ei isi doreau cosmetice multe, ea economisea din banii primiti de la parinti pentru a-si indeplini un vis: sa aiba propria ei masina de cusut. Un obiect care sa o ajute sa dea viata desenelor. A reusit sa isi cumpere masina de cusut dorita. Si a inceput sa creeze haine, atat pentru ea, cat si pentru sora si mama ei.

Toata lumea ii spunea Mariei ca hainele ei sunt magice. Ca au ceva special, care te binedispune numai privindu-le, daramite purtandu-le. Asa ca, inevitabil, a venit si intrebarea din partea cunoscutilor: De ce nu iti transformi pasiunea intr-o afacere?

Se gandise o data la asta, dar a uitat rapid. Dar acum totul capata un sens: de ce sa nu imbine utilul cu placutul si sa isi castige existenta facand ce stia si ii placea cel mai mult?! Dar nu se pricepea la afaceri deloc. O buna prietena ii sugera sa continue ce face si sa isi creeze o colectie, sa aiba cu ce sa iasa la rampa. Iar pentru partea tehnica si de promovare sa apeleze la profesionisti.

Asa afla ca, inainte de orice, are nevoie de un logo care sa atraga atentia, sa fie unul memorabil pe care oamenii sa il retina usor. Dar cum sa faca asta? Ea se pricepea la design vestimentar, nu la design logo. Asa ca se hotari sa apeleze la un site de specialitate.

Asa ajunse la Logo1, erau singurii care i-au captat cu adevarat atentia. Au atras-o experienta de 10 ani in domeniu si portofoliul lor. Cand venea vorba de schitele si hainele ei, era intruchiparea perfectionismului: totul trebuia sa fie impecabil si avea o atentie deosebita pentru detalii. Detaliile fac diferenta, obisnuia sa spuna des. Deci nici nu se punea problema sa lase grija pentru viitoarea ei afacere pe mana amatorilor!

logo logo1

A luat legatura cu un reprezentat al site-ului www.logo1.ro si asa a inceput epopeea. Peste 2 zile primea deja propunerile pentru un logo. Si nu doar cateva, ci o multime de sugestii. Toate 100% originale, nu ii fu greu sa isi dea seama de asta, nu semana cu nimic din ce stia ea. Nu i-a fost deloc usor sa se decida, dar a facut-o, in cele din urma.

Primul pas fusese facut. Dar mai erau atatea de facut, isi spuse. Si avu placuta surpriza sa afle de la reprezentantul cu care discuta ca aceeasi firma o poate ajuta cu mult mai multe: i-ar putea crea un site(gazduirea si promovarea faceau oferta si mai tentanta) pe care sa isi expuna creatiile, ii puteau crea carti de vizita(pentru promovarea in offline), ba chiar o puteau ajuta cu etichetele si ambalajele personalizate. Totul pentru ca afacerea Mariei sa devina una de succes. Nici nu mai statu mult pe ganduri, mai ales ca preturile i s-au parut corecte in raport cu calitatea serviciilor oferite.

Un simplu vis  incepea sa prinda contur: rochiile ei avea sa raspandeasca magia in viata a tot mai multe femei. Ea se ocupa de tot ce insemna drumul schita-rochie, iar Logo1 o ajuta sa isi transforme pasiunea intr-o afacere. Si nu oricum, ci intr-o afacere personalizata, in care sa se distinga stilul ei personal unic.

5 Comments

 1. Frumoasa rochita. De curand am descoperit ca imi place sa fac figurine din ipsos si mi-ar placea sa fac mica afacere

 2. Granpier Rodica

  Cu vointa si talent ,visele se pot indeplini <3…felicitari acestei fete

 3. Paola Paola

  Dar daca ai de toate numai talent si idei nu ai atunci ce faci? 😀 Ma tot gandesc de ceva timp sa investesc intr-o afacere ca sa nu mai lucrez pt straini si printre persoane detestabile. Nu mi-e frica sa depun mai mult efort fizic, mintal si financiar daca rezultatele sunt pe masura. Asadar, avand la baza cunostintele de la master in managementul fondurilor europene, m-am orientat catre fondurile eurpene 2014/2020 si am gasit cateva idei, acum mai urmeaza doar partea de documentare si de „asamblare” al proiectului 🙂
  Deci, ca sa nu fii total in afara subiectului ..e ok sa stiu ca pot apela la logo1.ro pentru marketare 😉

 4. Foarte frumoasa rochita <3
  Cred ca orice meserie e frumoasa daca o faci cu placere 🙂

 5. adriana stan

  da, eu am multe talente ascunse 😀 dar din niciunul nu ies bani….

Leave a Reply