Diverse

Un accident banal m-a lasat fara parbriz Audi

Lasasem masina in parcare sa ma duc sa cumpar un suc, cand am auzit un scartait apasat de frane si zgomot de geam spart. Cioburile s-au imprastiat peste tot. Mi-am dat seama dupa intensitatea sunetelor ca s-a facut praf, dar nu m-am gandit ca este al meu…

Vecinul pusese pe masina lui o scandura care ii trebuia la repararea apartamentului si aceasta venise cu viteza in parbrizul masinii mele.

Omul era somer de doua luni si o ducea greu cu banii. Am iesit sa vad despre ce este vorba, iar el ma implora sa nu sun la politie ca il nenorocesc fiindca nu are nici rca la masina.

Raul il faci repede, asa ca m-am gandit cum rezolv cat mai repede problema, fiindca a doua zi trebuia sa ma duc cu ea la munca. Era duminica, ora 16 si priveam a paguba geamul facut tandari. Imi era mila si de vecinul si i-am promis solemn ca nu ii voi face niciun rau, dar sa-si cumpere polita de asigurare fiindca risca sa ramana si fara certificatul de inmatriculare al masinii si sa plateasca si o amenda de 1000 sau 2000 de lei.

Am incercat sa ma urc la volan, dar nu puteam conduce masina cu parbrizul facut tandari. Tot ce am putut face a fost sa curat interiorul.

Cum aveam tableta la mine si era conectata la internet, am cautat parbrize Audi in speranta ca voi gasi un magazin deschis de unde sa-mi cumpar parbrizul, apoi un service auto dispus sa mi-l monteze.

Motoarele de cautare m-au directionat pe site-ul firmei Parbrizeacasa.ro, iar la vederea informatiilor de pe site am stiut sigur ca luni voi putea sa ma duc cu masina la serviciu. Firma livra parbrizele la domiciliu si asigura si montajul cu responsabilitate. Spre norocul meu, lucrau si sambata si duminica intre orele 8-20.

Nu mi-am mutat Audi din parcare, ci i-am asteptat acolo. La ora stabilita au sosit cu tot ce era necesar: parbrizul, consumabilele, echipamentele care sa ajute la demonstarea celui spart si montarea celui nou.

Siguranta si rapiditatea miscarilor demonstrau profesionalismul. In 30 de minute aveam parbriz nou si dupa ce le-am achitat manopera, m-am intors acasa de parca nimic nu s-ar fi intamplat. La luarea in primire a lucrarii, m-au instruit temeinic sa parchez corect masina, sa nu o duc la spalatorie si sa nu o urc pe cric pana ce nu se fixeaza bine parbrizul si substantele de lipire. Asa m-am ales cu un parbriz nou, ieftin si etans. Trebuie sa recunosc ca prin cel care s-a spart intrau stropi de ploaie si se simtea si vantul batand.

Peste un an, cand vecinul s-a intors din strainatate cu o masina scumpa, fiul meu a tras cu arcul si i-a crapat parbrizul din greseala.

-Iti multumesc micutule, ca mi-ai dat posibilitatea sa imi platesc datoria fata de tatal tau, a spus el razand.

Dupa ce baietii de la Parbrizeacasa.ro au terminat de montat parbrizul la masina lui, am iesit la o bere in oras sa discutam ca intre vecini. Parbrizele sunt facute sa se sparga, iar cei de la firma Parbrizeacasa.ro sa le aduca acasa si sa le monteze.

Leave a Reply