Diverse

Un cadou pentru femeile din firma noastra

Circula multe mituri despre femei si locurile lor de munca. De pilda se spune ca ele sunt mai rele decat barbatii, cand ajung intr-o functie de conducere, dar totul depinde nu de sex, ci de caracterul omului. La inceput, dupa ce a fost „uns”intr-o functie, orice om este numai lapte si miere. Cand are siguranta scaunului de sub sezut, lucrurile se schimba.

Exista femei care pastreaza secretul profesional si angajate care pot fi trase de limba de firma concurenta. Sunt femei care fac totul cu pricepere dovedind eficienta maxima, dar si angajate care, constiente de felul in care arata, se plimba dintr-un birou in altul sau transforma locul de munca intr-o mahala.

Femeile noastre sunt decente si eficiente si merita rasplatite pentru loialitatea lor.

Consideram ca un trandafir si o cutie de bomboane de ciocolata ar fi un cadou prea prozaic, asa ca nici nu stiu ele ce le asteapta!

Anul acesta mi-am propus sa plimb angajatii firmei, de aceea mi-am facut cont pe platforma RomaniaTonight.ro de unde se poate rezerva cazare hoteluri, pensiuni si apartamente in regim hotelier cu ajutorul oricarui dispozitiv. Primesc permanent informatii de la ei si pot profita de reduceri la cazare, de oferte cu ocazia anumitor sarbatori. Anul acesta femeile din firma merita sa plece singure, intr-o excursie de cel putin doua zile pe Valea Prahovei, sa viziteze muzee si castele, sa schieze pentru ultima data in anul acesta fiindca va fi probabil ultima zapada pe 2018.

Pentru ele am dezbatut noi in Consiliul de Administratie (de data acesta am convocat doar barbatii) sa alegem cea mai confortabila cazare Valea Prahovei.

Merita sa fie servite, fiindca acasa la ele, chiar si la serviciu servesc. La noi in firma, femeile ne aduc cafeaua si noua, barbatilor din incaperea cu suc, ceai cald, cafea si fursecuri. Se tem probabil sa nu dam pe jos lichidul aromat si fierbinte din cauza neindemanarii, dar trebuie sa recunoastem ca sunt si foarte amabile.

Asa, dupa indelungi deliberari, am ales cazare Sinaia la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras. Le asiguram cazarea, transportul mesele, inclusiv masa festiva de ziua lor, dar de programul din timpul sederii nu ne ocupam, din delicatete! Sa si-l stabileasca singure!

2 Comments

 1. ghelbere elena

  Ar fi bine sa fie adevarat si patronii sa-si trimita angajatele intr-un mic sejur.

 2. Pentru un zâmbet si ceva in plus:
  De Dragobete un nou videoclip nou-nout:
  https://youtu.be/ui84QR-nHNw
  Nikos Vertis 15-16 Martie 2018
  🙂
  Ciprian

Leave a Reply