Diverse

Un control al accesului mult mai eficient prin instalarea de turnicheti in toate zonele importante

Controlul accesului reprezinta una dintre aspectele pe care trebuie sa le aveti in vedere pentru implementarea unui sistem de securitate eficient in zonele publice. Aceasta reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati pentru controlul accesului care poate sa fie usor implementata chiar si de cei care nu au cunostinte tehnice in domeniu. Este vorba despre instalarea unor turnicheti care ofera numeroase avantaje. In plus, se pot utiliza in special in zonele unde publicul are acces pe scara larga asa cum sunt salile de concerte, cinematografe, institutii publice, cladiri industriale sau de birouri.

Cateva aspecte despre avantajele oferite de turnicheti

In primul rand, este esential sa mentionam despre securitatea sporita pe care o ofera acesti turnicheti intrucat reusesc sa controleze accesul mult mai usor. Instalarea unor turnicheti poate sa functioneze si ca un fel de sistem de pontaj eficient intrucat numai cei care detin cartela de acces pot sa patrunda mai departe de acesti turnicheti.

Caracterizate prin robustetea constructiei, stabilitate si rezistenta, va veti putea bucura de avantajele acestei metode deosebit de eficiente pentru vreme indelungata. Avand in vedere tipul constructiei, cei care doresc sa pacaleasca sistemul prin a sari peste acesti turnicheti nu o vor putea face foarte usor. Gama variata de turnicheti pe care vi-o pune la dispozitie compania SV Tech este una diversificata si in functie de nevoile dumneavoastra veti putea sa le alegeti pe cele de care aveti nevoie cel mai mult. In plus, specialistii acestei companii va pot oferi consultanta specializata astfel incat sa puteti alege un model care se potriveste cel mai bine domeniului de aplicabilitate.

Acesti turnicheti se impart in doua categorii si anume: unidirectionali si bidirectionali. Acestia din urma permit persoanelor atat sa intre cat si sa iasa dintr-un anumit spatiu. In cele mai multe cazuri accesul in cealalta parte se face individual iar aceasta este una dintre cele mai eficiente metode pentru controlarea accesului. De asemenea, mecanismul permite si utilizarea in cazuri de urgenta astfel incat in momentul producerii unor evenimente nedorite se pot folosi liber fara sa mai fie necesara cartela de acces pentru a se inlesni evacuarea rapida a cladirii sau spatiului respectiv.

O gama variata de solutii va asteapta la un click distanta

Acesti turnicheti sunt conceputi foarte inteligent intrucat sunt compatibili cu orice alt tip de sistem de control al accesului. Se pot opera si de la distanta prin intermediul unui panou de control. Modelele sunt adaptate oricarui punct de acces si pot fi sortate dupa preferinte care pot sa fie integrate cu usurinta in sisteme mai ample de control al accesului.
Daca sunteti in cautarea unei solutii prin care sa puteti duce la indeplinire cu succes misiunea de control al accesului atunci puteti sa optati pentru instalarea unor turnicheti. Puteti sa ii achizitionati din magazinul online www.svtech.ro iar specialistii nostri va vor oferi toate informatiile necesare pentru a putea beneficia de o securitate sporita indiferent de spatiul pe care il administrati. Va asteptam cu o gama de solutii viabile si durabile astfel incat sa puteti controla accesul intr-un mod discret dar si eficient.

Leave a Reply