Evenimente

„Un gest pentru o viata” – o campanie de succes marca Libris

Nici nu stiu cum sa incep… O voi face totusi asa: sunt bucuroasa cand primesc astfel de vesti minunate!

Despre ce este vorba? Despre campania „Un gest pentru o viata” lansata de cea mai mare librarie online- Libris. Pe scurt, la fiecare comanda din librarie clientul poate alege sa doneze inca 1 leu, 3 lei, 5 lei sau orice alta suma. Toate fondurile astfel stranse sunt mai apoi redirectionate catre Organizatia Salvati Copiii Romania.

salvaticopiii

Periodic Libris isi tine clientii si partenerii la curent cu situatia donatiilor. Cea mai recenta veste este una care ne bucura pe toti: multumita clientilor Libris, Spitalul Clinic Filantropia are cel mai performant incubator din lume! Avand in vedere dezarmanta pozitie a Romaniei in topul mortalitatii infantile(in special din cauza nasterilor premature), o astfel de realizare este un pas important pentru viitorul sectiilor de neonatologie, pentru viitorul tarii, in definitiv!

Ma bucur sa stiu ca acum cativa ani, cand Libris era la inceput de drum, am contribuit cu o caramida mica la construirea celei mai mari librarii online din tara noastra. Pe vremea cand faceam parte din proiectul Sfatul Mamicilor. Intotdeauna m-am bucurat sa vad o evolutie asa frumoasa ca cea a proiectului Libris! Mai ales ca e vorba de carti.

Revenind la subiectul principal, nu uitati ca puteti face si voi #ungestpentruoviata! Adauga la comanda ta 1 leu, 3 lei, 5 lei sau orice alta suma si salveaza o viata! Orice suma e mai mult decat nimic si orice implicare duce catre reusita! Nu fii indiferent!

*sursa informatii: libris.ro

2 Comments

  1. Catalina Sora

    Foarte frumos.Iti vine sa crezi ca eu o sa comand zilele acestea de la Libris tocmai ca sa particip astfel la aceasta campanie laudabila?

Leave a Reply