Diverse

Un magazin cu cartuse originale cerneala pe placul cumparatorilor

Sunt un manager onest care cere perfectiune, fiindca ofera perfectiune. Apreciez lucrurile bine facute si detest incropelile. De pilda, cand un salariat ma roaga sa il ajut, ma implic alaturi de el cu tot sufletul, dar sunt exigent in ceea ce priveste activitatea fiecaruia.

Intr-o zi, am cerut un set de documente referitoare la activitatea firmei pe care o conduc in ultimii 5 ani si ceea ce am primit m-a indispus pe loc. Erau printuri cu o dunga mare, neagra pe mijloc si fotocopii pe jumatate sterse. Mi-am pus ochelarii, dar degeaba. Cifrele nu se puteau citi. Era inadmisibil ca in firma noastra, la prestigiul careia contribuisem cu totii sa circule astfel de printuri! Am chemat administratorul si mi-am pastrat tonul decent, cerandu-i explicatiile necesare. Iata care a fost punctul lui de vedere:

-Calitatea printurilor este mai slaba, fiindca sunt mult mai ieftine cartusele reicarcabile, decat cele originale si de dragul economiei, trebuie sa ne straduim putin. Da, cu ochelari, cu rabdare, printurile se pot descifra mai greu si ramanem cu aproape 300 de lei la fiecare cartus.

Nu isi facuse bine temele, altfel ar fi stiu ca:

-intotdeauna cartusul original prelungeste viata imprimantei sau a multifunctionalei, deci cu o investitie mai mare protejezi un bun pe care il folosesti mai multi ani.

-cel mai aprovizionat magazin cu cartuse originale cerneala comercializeaza cartuse cu cel mai bun tus, iar printurile sunt de calitate premium. Copiile, tipariturile sunt vizibile, elegante si nu au dungi negre pe suprafata lor, nici litere sterse.

-cartusul original contine o cantitate mai mare de tus, prin urmare are capacitatea de a imprima o cantitate mult mai mare de printuri, decat cartusul reincarcabil.

Analizand bine lucrurile, tot cartusul original are mai multe avantaje.

Administratorul a inteles, dar ultimul sau argument a fost contractul extrem de avantajos cu furnizorul de cartuse reincarcabile. L-am analizat si nu era nici pe departe la fel de bun ca parteneriatul cu
magazinul, de departe cel mai bun din Romania, care si-a castigat mii de clienti in cei peste 20 de ani de activitate in domeniul imprimarii, prin urmatoarea oferta avantajoasa:

-oferirea de consultanta gratuita tuturor vizitatorilor site-ului care solicita acest lucru.

Consultanta se refera atat la cumpararea de cartuse, dar si de accesorii si la eventualele defectiuni ale multifunctionalelor sau ale imprimantelor. Este suficient ca un colaborator sa aiba o problema si consultantii ii ofera sfaturile necesare.

-aducerea la adresa indicata a produselor comandate. In acest mod se economiseste timp, iar marfa soseste la timp la sediul firmei.

-ridicarea cartuselor vechi, folosite, defecte de la sediul firmei cu aceeasi masina cu care se face aprovizionarea si distrugerea lor, fara ca mediul sa fie afectat sub nicio forma.

-montarea cartuselor si accesoriilor la cererea clientului, cand acesta nu se descurca. Cei care vin sa se ocupe de acest lucru sunt specialisti si merg la sigur.

-repararea multifunctionalelor si a imprimantelor, cand acestea se defecteaza.

Intr-adevar, din acest punct de vedere, contractul nou ar fi fost o adevarata mina de aur. Cumparand cartusele este foarte avantajos sa ai la dispozitie si tehnicieni care sa vina sa schimbe cartusele sau sa intretina si repare imprimantele. Am intrebat care este numele partenerului nostru si fiindca nu era Cartushop.ro, am propus renuntarea la celalat furnizor.

Nu aveam cum sa stiu tot si am considerat pe loc ca acesta fusese o mare lipsa a mea, in calitate de manager, sa observ atat de tarziu calitatea dubioasa a printurilor si sa nu stiu de la cine luam cartusele refolosibile. Am ramas singur si am cautat pe internet site-ul celor de la Cartushop, despre care imi vorbisera cu respect managerii de la alte firme.

Cand am descoperit cu imensa bucurie ca au cartuse originale, l-am rechemat pe administrator in biroul meu. Problema era rezolvata, anulam vechiul contract si faceam altul nou cu Cartushop.ro.

M-am bucurat de asemenea ca multe dintre produsele aflate la vanzare erau la reducere cu 13-19 %.
Am luat legatura cu reprezentantii Cartushop.ro si am comandat cartuse originale. In prezent, pot citi documente imprimate si fara ochelari si le primesc cu mult drag. Arata perfect si nu ar fi fost niciodata asa, daca nu observam dunga neagra si buclucasa de atunci.

Recomand tuturor managerilor sa faca la fel, fiindca daca as fi primit o cerere de colaborare printata atat de defectuos, in mod cert ca nici nu as fi citit-o!

Documentele care circula in firma si care pleaca in afara acesteia reprezinta cartea noastra de vizita, iar pentru acest motiv trebuie sa comandam cartuse originale, care tin si mai mult si maresc durata de viata a dispozitivelor.

Uneori calitatea printurilor face diferenta intre castigarea unei licitatii si pierderea ei, intre plata la timp a impozitelor si facturilor si intarzierile soldate cu penalizari.

Oriunde ai fi, la locul de munca sau acasa, cand scoti de la imprimanta printuri cu greseli, cu dungi si pete si mai ales cu multe pasaje sterse, nu le da asa mai departe, fiindca nu faci o impresie foarte buna! Fa un efort si comanda un cartus original si dupa aceea fa-le cunoscute celor din jur ideile tale.

Leave a Reply