Diverse

Un magazin online mai… neconventional

   Un magazin online iti ofera, in mod obisnuit, o gama de produse sau servicii incadrate in anumite categorii. Adica strict stabilite dinainte. Dar ce ati spune de ceva mai neobisnuit, iesit din tipare? Ma gandesc la asta de ceva vreme… Ideea magazinului mi-a venit in timp ce studiam site-ul de creare magazine online SpringShop.ro   Sa va spun mai multe despre ideea mea usor nebuneasca, dar cine a spus ca nu pot visa?! Eu am ceva in cap si fac tot ce tine de mine sa iasa asa cum m-am propus! Toata lumea vrea astazi sa fie propriul sef, sa aiba o afacere proprie. Nimic gresit, veti spune! Si sunt de acord ca un om trebuie sa isi doreasca mereu sa se autodepaseasca, dar sa o faca in cunostinta de cauza… Cum vine asta? Sa stie ca personalitatea lui, deprinderile, studiile, experienta de viata sau intr-un anumit domeniu pot sa garanteze(sau nu!) succesul.

   Vin cu ideea unui magazin online de unde sa iti poti cumpara un plan de afaceri personalizat. Pe scurt: pornind de la ce spuneam mai sus sa ti se plamadeasca planul care te-ar putea ajuta sa reusesti intr-o afacere. Nu iti garantez ca vei fi numarul 1 si nici ca te vei imbogati peste noapte, dar as putea sa te aduc cu un pas mai aproape de aceste lucruri!Pe magazinul meu online de afaceri potrivite nu vei gasi categorii, asa nu as aduce nimic original. Va exista o sectiune gen chestionar, destul de ampla, in care vei introduce(sincer!) informatiile solicitate. O echipa avizata va studia toate datele si coroborandu-le, iti va oferi un plan de afaceri si ideea sau ideile cele mai bune pentru tine.Echipa-minune va fi formata din psihologi, specialisti hr si inca ma mai gandesc daca si specialisti din alte domenii, planul nu este definitivat.


   Vei putea opta pentru una dintre urmatoarele variante:


~ stabilirea ideilor de afaceri potrivite tie(caz in care va exista o anumita taxa)

iar la aceasta poti adauga:

~ un plan elaborat special pentru una sau mai multe dintre ideile respective(la fiecare s-ar adauga o taxa suplimentara)
~ in cazul in care alegi o afacere online, iti poti achizitiona unul dintre pachetele puse la dispozitie(gazduire site)

   In plus, as veni cu beneficii suplimentare:


~ reduceri pentru cazul in care X persoane recomandate de tine ar apela la serviciile mele
~ daca vrei sa iti imbunatatesti CV-ul si sa iti sporesti sansele de a porni propria afacere, iti pot recomanda unul dintre partenerii mei(cursuri autorizate) , beneficiind, bineinteles, de o reducere a taxelor

   Cum un intreprinzator trebuie sa fie deschis sugestiilor si sa interactioneze constant cu clientela sa, astept si ideile voastre!


                          Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2012

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Un mic ajutor venit de la cineva care se pricepe este foarte bun.

Leave a Reply