Diverse

Un Pegas pentru cei de la periferie

Sa locuiesti la marginea satului sau a orasului nu este deloc avantajos. In afara de cativa vecini nu exista nimic aici. Chiar si pentru o paine trebuie sa te deplasezi cativa kilometri, iar pe jos inseamna si efort si timp pierdut.

Intr-o familie apar multe urgente. Musafirii veniti fara sa anunte, cand tocmai s-au terminat sucul si prajiturile, raceala celui mic si nevoia de tratament. Drumurile la magazine, banci, posta, farmacie sunt mari consumatoare de timp.

Cu o bicicleta este mult mai simplu, mai simplu decat masina, care trebuie sa opreasca la stop si pentru care ai nevoie de parcare. Daca ai parcat masina provizoriu si vine unul si te blocheaza, stai acolo neputincios si astepti, dar cu bicicleta esti liber sa pleci cand vrei si o poti lasa legata de un stalp.

Trebuie insa sa ai un lant prevazut cu un lacat bun si sa o asiguri cand tu intri in magazin sau la farmacie.

Exista si biciclete pentru cumparaturi, prevazute cu un cos mare in fata ca sa nu te duci de o mie de ori ba dupa paine, ba dupa cafea, zahar sau ulei, faci lista de cumparaturi ca si cum te-ai duce cu masina si aduci cosul de cumparaturi pana la bicicleta.

Cei de la Pegas s-au gandit la toate acestea cand au construit noile modele, i-au avut in vedere si pe cei care nu pot pedala, de aceea au construit bicicletele electrice care pot avea o autonomie de pana la 70 de kilometri.

Nu este cazul sa disperi, daca stai la marginea satului sau orasului, iar pana la primul magazin este o distanta respectabila. Cumpara-ti o bicicleta, daca nu ai, mai ales ca ai la indemana o serie de oportunitati:

-voucherul Dragitovarasi

-voucherul BicicletaBucuresti 500

-programul rabla pentru biciclete.

1 Comment

  1. ghelbere elena

    Uite ca nu stiam ca exista un program Rabla si pentru biciclete. Multumesc!

Leave a Reply