Evenimente

Un ”REVELION CA ALTĂDATĂ” alături de Teatrul În Culise

”Tu ce faci de revelion?” Revelionul trebuie să fie unic și original. Îți aduci aminte de celebrele revelioane cu marii actori români? Acum poți să participi și tu la unul, pentru că În Culise avem program de spectacol și comedie românească.

Revelion 2015 mic

Pe 31 Decembrie 2014, de la ora 20:00, te așteptăm la Imago Pub în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 să petrecem împreună în centrul Bucureștiului, într-o atmosferă classy și underground, un ”Revelion ca altădată”. Pentru o petrecere de poveste, echipa din Culise îți creează cel mai bun mix: prieteni, teatru și comedie, muzică, mâncare, băutură și artificii și toate acestea ”fără număr”.

Revelionul trebuie să fie unic și original. Și suntem siguri că ai fost la munte, la restaurant, în club, la prieteni sau acasă cu televizorul. Îți aduci aminte de celebrele revelioane cu mari actori români? Acum poți să participi și tu la unul, pentru că În Culise avem program de spectacol și comedie românească.

revelion ca altadata.7.

Gazdele voastre în noaptea dintre ani vor fi Ionuț Iftimiciuc și Alexandru Minculescu, care au promis o petrecere de legendă cu glume proaspete, comedie de calitate, stand-up și multe alte surprize comice împreună cu Maestrul de Ceremonii Florin Frățilă și asistenta lor, Teodora. Actorii noștri, Alex Vlad, Ioana Chelmuș, Paul Alexandru, Maria Popovici și Ștefan Nistor vor avea grija ca seara voastră să fie cu adevărat specială, readucând la viață scenete celebre ale anilor ’80, dar și momente emoționante și romantice contemporane.

Vor fi nelipsite băuturile fine, adevărate miracole cu alcool, și meniul artizanal – o explozie de gusturi și arome tradiționale, dar și preparate din bucataria internațională sau gustări gătite pe loc de bucătarul nostru surpriză! Urechile îți vor fi răsfățate de cântece live, iar picioarele nu vor sta locului atunci când DJ-ul se va ocupa de muzică. N-am uitat nici de produsele de cofetărie, artificiile și baia de șampanie de care o s-avem parte la miezul nopții.

revelion ca altadata 2014.2.

Foarte important este să-ţi iei simţul umorului cu tine pentru că te aşteaptă o noapte plină de neprevăzut.

Cu: Ionuţ Iftimiciuc, Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frăţilă, Ştefan Nistor, Alex Vlad, Paul Alexandru, Ioana Chelmus, Teodora Rosu

Regia: Cristian Bajora

 

Biletele se pot achizitiona ulterior rezervarii de la IMAGO PUB – Piata Natiunile Unite nr. 3-5. Pentru informații și rezervări 0735.026.762 sau 0741.372.039

Până pe data de 15 Decembrie 2013 îți poți achiziționa biletul la revelion pentru numai 350 lei. După 15 Decembrie biletul va costa 450 lei.

Pe 31 Decembrie, începând cu ora 20:00, petrece un ”Revelion ca Altădată” alături de Teatrul În Culise la Imago Pub! Tu trebuie doar să trăiești revelionul, de restul ne ocupăm noi! Spectacol, muzică live, DJ, Open Bar şi Open Buffet până dimineaţa târziu.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro.

Leave a Reply