Copii

Unde gasesti un rucsac Fortnite

Copiii sunt de fiecare data o adevarata surpriza! Niciodata nu stii la ce sa te astepti de la ei! Si sunt fara nicio indoiala primii care sunt la curent cu toate noutatile. Vremurile pe care ei le traiesc in prezent le pune la dispozitie accesul la numeroase informatii, asa ca a devenit o obisnuita ca cel mic sa ma surprinda in fiecare zi cu un nou lucru sau o noua descoperire.

Si recunosc ca m-am simtit un pic depasita de situatie cand a venit vorba de achizitia celor necesare pentru noul inceput de an scolar.

Trecerea timpului, uzura unor accesorii frecvent folosite, m-au facut din nou sa scot banii din buzunar pentru a-i achizitiona cateva lucruri. De data asta mi-a spus ca-si doreste musai un ruscac fortnite. La inceput n-am dat o mare importanta cerintei sale. Ne-am gandit totodata ca nu e nevoie de un moft, ci de un ghiozdan practic si rezistent pe care sa-l poata folosi macar 1 an.

Dar insistentele sale cu privire la acest rucsac fortnite m-au pus pe ganduri. Nu asa pateste orice parinte cand are un copil insistent?

In esenta, el nu e genul acela de copil care sa petreaca foarte mult timp in fata calculatorului. Insa, recent a descoperit acest joc, Fortnite, care se pare ca i-a captivat atentia. Si cum imi doresc sa fie fericit, am zis macar sa ma interesez si sa vad daca am un buget disponibil si daca e o piesa ce ar merita investitia. Am dat in cele din urma peste un rucsac fornite care se pare ca nu are doar un design destul de atractiv (chiar si pentru mine), dar si un pret destul de accesibil.

Ce m-a impresionat e faptul ca materialul din care e confectionat e si rezistent la apa. Ori numai eu stiu de cate ori isi uita umbrela acasa si imi venea ud din cap pana in picioare si de cate ori a trebuit sa recumpar cartile! L-am achizitionat pe loc si se pare ca inca-si merita banii. Vi-l recomand si voua!

Leave a Reply

Theme by Anders Norén