Copii, Diverse

Unde gasiti cel mai bun pret ora la Mos Craciun de inchiriat

Cum unde? Pe site-ul casaluimoscraciun.ro veti gasi pret ora la Mos Craciun de inchiriat. Acest site ofera parintilor, si nu numai, posibilitatea de a inchiria un Mos Craciun in preajma sarbatorilor, la preturi foarte avantajoase. Mos Craciun poate veni la dvs. acasa, la gradinitia sau la scoala. Si pentru adulti, Mosul poate veni la petrecerile organizate de corporatii si firme. Desigur, o astfel de prezenta se cere din timp printr-o programare. Iata care sunt ofertele:

1. Daca vreti sa inchiriati un Mos Craciun pentru o petrecere la dvs. acasa trebuie sa intrati pe site. Aici sunt afisate si tarifele. Il puteti inchiria incepand cu data de 15 decembrie si pana pe 25 decembrie. Tarifele variaza intre 250 si 500 de lei, iar durata pentru care Mos Craciun va sta la dvs. va fi de 30-60 de minute. Daca doriti o oferta personalizata, cel mai bine este sa contactati direct echipa la numarul de telefon afisat pe site.

2. Daca vreti sa il inchiriati pe Mos Craciun pentru firma, procedura de rezervare este aceeasi. Timpul insa este standard, de 60 de minute la un pret de 300 de lei. Pentru firmele care sunt in imprejurimile Bucurestiului se va percepe o taxa de 50 de lei.

3. Daca vreti sa inchiriati un Mos Craciun pentru serbare, va veti programa si veti avea tarife cuprinse intre 250 de lei si 500 de lei si intervale orare cuprinse intre 60 si 120 de minte.

De ce sa inchiriati un Mos Craciun?

Pentru ca, in special, pentru copii este important sa creada in Mos Craciun. Craciunul, simbol al renasterii si schimbarii, este un moment magic pentru copii: este un basm special, diferit de celelalte, pentru ca devine parte a realitatii si pot participa activ la el, ca protagonisti. Copiii traiesc aceasta vacanta cu bucurie, speranta, incredere si entuziasm, iar adultii ii pot ajuta sa se simta iubiti, sa dea sens emotiilor lor si sa experimenteze unele abilitati.

Basmul de Craciun, la fel ca toate basmele, stimuleaza imaginatia, creativitatea si rationamentul copilului si il ajuta sa dea sens realitatii cotidiene, uneori prea complex pentru el si sa faca fata emotiilor pe care nu le intelege. De fapt, a crede in Mos Craciun face parte dintr-o faza normala de dezvoltare cognitiva, in timpul careia copilul foloseste un gand diferit de cel logico-rational al adultului, „gandul magic”, care este independent de dimensiunile spatiului si timpului. Din acest motiv, copilul este convins ca orice se poate intampla, chiar daca este vorba despre un batran dragut da cadouri copiilor, zburand cu o sanie si coborand din cos. Astfel, cu toata imaginatia si imaginatia de care este capabil, el creeaza in mintea lui alte posibile realitati si, prin solutii magice, incearca sa rezolve „probleme”.

Darul lui Mos Craciun are o caracteristica foarte speciala pentru copii: este un cadou „neconditionat”, pe care il primesc indiferent de comportamentul lor si pentru care nu se cere nimic in schimb. De fapt, desi adultii repeta adesea ca Mos Craciun aduce cadouri copiilor buni, copilul primeste intotdeauna darurile sale. Din acest motiv, pe de o parte, stimulat de mediu, copilul devine din ce in ce mai constient de sine si de comportamentele sale. Pe de alta parte, stiind ca nu s-a comportat intotdeauna bine, prin primirea darurilor lui Mos Craciun, cel mic simte ca este demn nu atat pentru ceea ce a facut, cat si pentru existenta lui. Se simte iubit, acceptat si, mai ales, recunoscut prin valoarea sa ca fiinta umana si individ. Acest lucru este diferit de ceea ce se intampla cu cadourile primite de la parintii ai caror copii uneori nu se bucura pe deplin, traind experiente de vinovatie, pentru ca ei cred ca nu le merita sau trebuie sa dea ceva inapoi (pentru a fi bun si bun, de exemplu).

A crede in ceva este important, deoarece acest lucru sustine motivatia de a-si lua angajamente si de a gasi modalitati de a duce la bun sfarsit proiectele. In perioada de pana la Craciun, copiii ii scriu scrisoarea lui Mos Craciun, exprimandu-si dorintele si apoi, cu incredere, asteptand ca acesta sa le implineasca, angajandu-se sa fie mai „buni”. In acest timp de „asteptare”, copilul poate invata sa doreasca, sa tina legatura cu dorintele sale si apoi sa se bucure pe deplin de satisfactia lor. Asteptarea nu este un gol, o „asteptare a trecerii timpului”, ramanand ferma si pasiva. Dimpotriva, este in contact activ cu sentimentul mai profund al sinelui; este oportunitatea de a activa propriile resurse pentru a da forma creativitatii si potentialului cuiva. Astfel, daca este insotit in acest proces, copilul este concentrat asupra prezentului, dar priveste spre viitor cu incredere si vitalitate, cultivand rabdare si angajament in a face ca dorintele sale sa se concretizeze.

Prin povestile spuse de adulti, copiii invata sa isi construiasca propria poveste de viata si sa o traiasca ca protagonisti. Atunci este important sa le permitem copiilor sa experimenteze magia Craciunului, sa le stimuleze imaginatia si sa se apropie de gandirea lor. Adultii ii pot ajuta pe copii sa intre in basmul de Craciun, implicandu-se in entuziasmul lor: pregatirea pomului si a patutului, oferind casei un aspect magic, citind povesti si cantand cantece mici, ajutandu-i pe copii sa se bucure pe deplin de sezonul de Craciun si sa-l traiasca bucurie si bunastare. Si desigur, aducandu-l pe Mos Craciun in carne si oase!

Leave a Reply