Diverse

Vacanta urmatoare intr-un paradis – Nisipurile de Aur

Zona Statiunii Nisipurile de Aur se intinde (aproximativ 2 km) de-a lungul coastei Marii Negre, in apropiere de Varna, Bulgaria. Numele zonei, Nisipurile de Aur, este derivat din nisipul de inalta calitate din plajele Marii Negre. Regiunea se bucura de o clima destul de blanda, cu niveluri scazute de precipitatii si gazduieste o serie de statiuni de plaja care deservesc vizitatori din Europa de Est dar si de dincolo.

In afara de frumoasele sale plaje, zona Nisipurile de Aur este, de asemenea, atractiva pentru vizitatori, datorita zonelor impadurite bogate si izvoarelor naturale minerale, care din urma a fost renumita pentru puterile sale vindecatoare printre vechii romani. Este o statiune in care multe familii se intorc poate chiar an de an. Daca inca nu ai avut ocazia sa mergi in acest loc acum este momentul sa alegi o oferta 2018 in Bulgaria Nisipurile de Aur.

Apropierea sa de Varna, unul dintre cele mai mari orase din Bulgaria, face ca Nisipurile de Aur sa fie o destinatie populara. Este usor sa ajungi la aeroportul din Varna si, de asemenea, sa faci o excursie frumoasa de o zi in oras.

Nisipurile de Aur ofera o multitudine de facilitati sportive incluzand tenis, minigolf, ciclism precum si sporturi nautice cum ar fi windsurfing, jet ski, yachting si plimbari cu banane. In apropiere se afla Aquapolis Waterpark, in timp ce in statiune, excelentul centru de scufundari PADI Deep Blue ofera o gama completa de cursuri pentru copii si adulti.

Ce poti face daca prinzi o zi mai ploioasa:

Poti profita de diferite jocuri in cazinouri, cum ar fi hotelul international. Doar sa nu uiti o regula de baza: casa intotdeauna castiga.

– Relaxeaza-te la un masaj. Multe dintre hoteluri ofera in cazul in care hotelul in care stai nu are acest servicu.

– Poti face diferite activitati de off-road 4×4 sau sa calatoresti cu autobuzul in comunitatile din apropiere. Va trebui sa rezervi o astfel de excursie cu o zi in avans. Acelasi lucru se intampla si pentru excursii la Nessebar sau la Balcic, orase mici care merita vizitate .

– Poti vizita una dintre manastiri, de exemplu manastirea Aladja.

Dupa cum vezi poti face nenumarate activitati, Nisipurile de Aur este una dintre cele mai populare statiuni pe care multi o aleg an dupa an.

3 Comments

  1. ghelbere elena

    In Bulgaria am fost numai intr-o mica excursie in care am trecut si pe la niste statiuni de la Marea Neagra.

  2. Gradinariu Madalina Petronela

    Si eu mi-as dori sa merg aici sau macar sa ajung la vara la noi la mare. Deja mi-am planificat sa merg in Anglia la vara deci ramane de vazut

  3. Valeria Chertes

    Un loc minunat care merita vizitat.

Leave a Reply