Diverse

Vacantele- un vis ce poate deveni realitate

img_5516-wt148-travel-memoriesNu stiu daca v-am spus, dar cea mai mare pasiune a mea sunt calatoriile. Imi doresc enorm sa bat tara in lung si-n lat si apoi sa trec si peste hotare, de ce nu?

 

 

 

Imi aduc aminte in scoala generala cand, la ora de engleza, profesorul ne-a impartit pe grupe si fiecare grup avea un caiet mare, special, in care adunam diverse proiecte. Scriam texte, articole, scrisori, invitatii, afise si lipeam poze decupate de pe te miri unde si faceam colaje… Eeei, de atunci mi se trage dorinta de a calatori, iar mai apoi, franturile de lume, peisajele si chipurile zarite in perindarile mele sa le strang acolo, undeva, intr-un „caiet” special, ca cel din copilarie. Sa astern pe hartie impresii de calatorie si sa fac colaje speciale de fotografii.

destinatii

Bineinteles ca mi-am facut si o lista de destinatii, nu se putea altfel. Am inceput deja sa vizitez cateva locuri si sper ca in viitorul cat mai apropiat sa pot bifa cat mai multe destinatii de pe lista dorintelor. Vreau sa strang cat mai multe amintiri frumoase, ma si vad o bunicuta carunta povestindu-le nepotilor aventuri din calatoriile mele…

Voi face tot ce imi sta in putinta sa imi indeplinesc visul! Sigur, sunt atatea destinatii posibile si lumea e mare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te descurajezi sau sa renunti la un vis. Si e nevoie si de bani, dar sunt solutii, daca iti doresti cu adevarat!

Voi ce vis material aveti? Ce va doriti de multa vreme sa realizati, asa, pentru sufletul vostru?

 

Daca ai esti in situatia in care ai nevoie de un credit, te sfatuiesc sa te informezi la Provident, despre cum poti obtine imprumuturi ifn!

6 Comments

  1. Sunt cateva locuri in tara unde as vrea sa ajung, iar in afara ma atrag insulele in general si as vrea sa vad monumentele antice ale civilizatiilor din America de Sud.

  2. Bianca Roxana Anitei

    Eu imi doresc sa am mai mult timp liber, asta de 5 ani de cand a aparut bebe 1. La bebe 2 s-a acutizat problema… Acum m-am resemnat definitiv: clar, nu se va intampla curand;)))))
    Bine ca am putut calatori destul de mult pana atunci, ca altfel frustrarea ajungea la cote maxime.

  3. Daniela Zaharia

    Eu vreau sa fac o croziera in jurul lumii pe un vapor de lux. Stiu ca nu voi putea sa-mi implinesc visul, dar mintea mea nu conteneste sa spere 🙂

  4. Imi doresc de fooooooarte multi ani sa ajung sa-mi vad tarisoara asta a noastra minunata! Sa o vizitez din sud in nord , din est in vest! Avem o tara atat de frumoasa…dar din pacate nu am resurse financiare pe cat de multe as vrea sa vad! 🙂

Leave a Reply