Diverse

Vara e anotimpul vacantelor la mare…

E clar ca cei mai multi dintre noi prefera cel mai mult anotimpul de vara ca anotimp de vacante in care sejururile la mare ajung sa fie parte dintre cele mai cautate. In agentiile de turism, tendinta momentului este neschimbata. Mai exact este aceeasi ca si in anii anteriori perioada in care in preferintele turistilor sunt vacante Spania care ajunge sa cuprinda o paleta tot mai larga de destinatii croite parca pe gusturile fiecaruia dintre cei care probabil au numarat cu nerabdare zilele pana la concediul mult dorit. Ca si destinatii as putea enumera cu usurinta preferinta pentru vacante in Madrid, vacante in Ibiza si de ce nu, pentru cei care sunt poate ceva mai curajosi si dornici de aventura, vacante in Tenerife. Atmosfera iberica fascineaza practic pe oricine mai ales daca se intampla sa fii in Spania pentru prima data. Eu ma pot mandri cu faptul ca am reusit sa o vizitez de cateva ori, colectionand cu aceste ocazii, amintiri de nepretuit pe care imi place sa le discut cu amicii si prietenii mei dar pe care sper sa le reimprospatez si cu alte vacante si sejururi in aceasta minunata tara vest europeana. Cultura si locurile sunt unice, iar bucataria si arta culinara sunt aspecte de care multi turisti ajung sa se bucure vara de vara. Plajele atent proiectate sunt practic de un succes pe masura investitiilor, Spania reusind astfle sa se pozitioneze in topul multor cataloage ale agentiilor de turism atat din Romania cat si din alte tari din estul europei si nu numai.

Adevarat si in acelasi timp important de mentionat este si faptul ca niciodata gusturile nu se discuta. Cu toate acestea e clar pentru mai toata lumea faptul ca vara este un anotimp al vacantelor si a sejururilor pe care cei mai multi dintre noi aleg sa le petreaca pe litoral, bucurandu-se de plajele atent proiectate cu nisip fin si soare din plin. Si eu, la fel ca probabil multi alti turisti romani, am ales pentru luna august un sejur de aproape doua saptamani pe taramul iberic al Spaniei, perioada in care imi propun sa descopar cat mai multe noutati din cultura latina a localnicilor. Aparatul foto este deja pregatit iar pana la mult asteptata vacanta nici nu mai este chiar asa mult. Cu siguranta voi reveni la intoarcere cu tot felul de povesti pe blog pe care imi doresc sa le dezbatem impreuna. In acelasi timp imi propun sa va prezint si imaginile pe care le doresc, realizand o colectie foto care a pornit dintr-un hobby. Timpul trece repede asa ca in curand ma voi intoarce cu noi relatari gata sa le postez in mediul online.

6 Comments

 1. Cristina Popescu

  Conce4diu placut si asteptam impresii. Si eu imi dorecs o vacanta in Spania sau Portugalia, poate la anul, cine stie?

 2. Butnaru Andreia Daniela

  Vai ce mi-e dor de vacanta.Aveam in plan Spania pentru un concediu viitor, dar pt la anu cred ca alegem Grecia. Oricum sSpania e pe lista dorintelor

  • Comment by post author

   Ana Naghi

   Eu am si o adevărată pasiune pentru Spania, am studiat limba spaniolă, e a doua mea specializare. Am prins microbul culturii spaniole si a tot ce înseamnă Spania.

 3. Andreea Grecu

  Am vrut vara aceasta sa merg la mare, dar nu s-a putut. În schimb vara viitoare sunt sigura ca va fi mai bine, acum trebuie sa mă concentrez pe școală deoarece am examen, simulări și mult de învățat! 🙂 Iubesc vara, dacă s-ar putea numai vara sa fie! 🙂

 4. Andutu Alex

  Concediu placut si asteptam impresii,fotografii.pupici

Leave a Reply