Diverse

Vine Pastele, te-ai pregatit?

Prieteni dragi, iata-ne nas in nas cu Pastele! Zau ca nu stiu unde se duc asa nebune zilele, trec cu o viteza ametitoare. Fiica-mea mai are momente cand se trezeste cantand Mos Craciun cu plete dalbe, de parca au trecut doar doua zile de la serbarea de Craciun. Si nici eu nu am o stare prea departe de-a ei… Ati remarcat ca, pe masura ce inaintam in varsta, clipele trec mai repede?

Asa ca iata-ma in plina saptamana nebuna de Scoala altfel, printre idei de proiecte, mers la biserica, plantat pomi, bucatarit cu copiii, in urma cu toate de-acasa. Nu ca as pregati vreo masa pentru o caruta de oameni, dar treaba e destula.

Anul acesta parca am mai multa munca decat oricand. Sigur, asta spun in fiecare an šŸ˜€ Am inceput deja cu gradina, care a aproape gata. Urmeaza casa, dar inca nu am prins suficient curaj. Fiindca e nevoie de curaj sa te aventurezi la ce mi-am propus eu sa fac. Asta sunt: cand imi pun ceva in gand, nu ma linistesc pana nu am bifat tot.

urari-de-paste-2014

Observ cu tristete ca – de la an la an- primesc tot mai putin mesaje sau telefoane de Sarbatori. Pastele nu face exceptie. Lumea e tot mai ocupata, mai preocupata strict de ale sale, incat ceva s-a intamplat. Si probabil toata lumea simte, asemenea mie, ca timpul trece prea repede si ca alte lucruri au prioritate in programul nostru zilnic.

Asa ca am zis sa schimb ceva: voi trimite urari de Paste catre cat mai multe persoane. Ba chiar sper sa reusesc(trebuie!) sa trimit si ceva felicitari, fie ele chiar si virtuale. Sper ca voi insenina ziua a cat mai multe fiinte dragi.

Cu siguranta cei dragi se vor bucura sa te auda sau sa citeasca un mesaj in zi de sarbatoare! Sa profitam de aceste momente pentru a ne opri din goana noastra nebuna si a darui un zambet celor din viata noastra. Din proprie experienta spun ca atunci cand daruiesti bucurie si tu, la randul tau, te simti mai bine.

Important este sa nu lasam nici Pastele, nici alta sarbatoare sa treaca orisicum. Ideea este ca macar din cand in cand sa ne aducem aminte sa uram din suflet lucruri frumoase oamenilor dragi, colegilor sau colaboratorilor nostri. Asta inseamna de fapt atmosfera de sarbatoare: sa daruiesti iubire!

Tu cum stai cu programul, ai reusit sa faci ce ti-ai propus? Indiferent cat timp liber ai, rupe-ti cateva minute si trimite celor dragi mesaje!

4 Comments

  1. Asta am observat si eu ,suntem prea ocupati,sau timpul parca nu ne mai ajunge sa le facem pe toate si uitam uneori ceea ce este mai important.Cum avem telofoane,net,facebook,este mult mai usor sa transmitem mesaje prin intermediul lor,dar eu crec ca este trimiterea unei felicitari sau carti postale este mai binevenita.

  2. Adevarat ca trece timpul foarte repede,dar eu cred ca asta se intampla si din cauza problemelor cotidiene…sau poate pur si simplu nu mai este ce a fost šŸ˜€

  3. Lucia

    Timpul trece mult prea repede ai momente cand nici pe cei foarte apropiati nu-i mai vedem sau auzim si din pacate avem mii de prieteni pe facebook dar in realitate nu vorbim nici cu cei dragi

Leave a Reply