Diverse

Vitrina pentru inghetata adecvata business-ului tau – cum o alegi pe cea potrivita?

vitrina pentru inghetata

Locurile unde se vinde inghetata sunt fara indoiala cele mai vizitate atat de catre copii, cat si de adultii de toate varstele, fapt care plaseaza o astfel de afacere printre cele mai profitabile idei de business sezonier. Iar in esenta, nu este nevoie de multe echipamente pentru a porni o afacere cu inghetata: infiintarea firmei, o vitrina pentru inghetata si cateva retete reusite de arome, care sa raspunda tuturor preferintelor clientilor.

De ce sa tineti cont cand vreti sa achizitionati o vitrina pentru inghetata?

Inghetata este un produs care se vinde “ca painea calda” atunci cand este de calitate, iar vitrina de inghetata este amplasata intr-un loc cheie. Pentru a transmite un mesaj vesel insa, nu este suficienta doar oferirea unei inghetate de calitate, ci va trebui sa va concentrati si pe aspectul de prezentare.

Astfel, veti tine cont de urmatoarele caracteristici pentru a avea succes:

Design

In cazul comercializarii inghetatei in cadrul unei unitati de tip cofetarie, restaurant sau orice alta locatie de acest tip, puteti opta pentru vitrinele frigorifice care permit expunerea sortimentelor diverse. Acestea prezinta avantajul de a putea vinde inghetata si in restul sezoanelor, nu doar pe timpul verii.
Daca doriti insa ca afacerea sa fie sezoniera, veti avea nevoie de un adevarat stand de prezentare si o vitrina pentru inghetata colorata. Veti putea opta astfel pentru o vitrina stradala de inghetata, prevazuta cu umbrela si alte accesorii imbietoare pentru a atrage atentia trecatorilor.

Calitate si functii oferite

Calitatea unei vitrine pentru inghetata se refera in primul rand la capacitatea de racire pentru mentinerea inghetatei la temperaturi optime si in conditii de siguranta, fiind cel mai important aspect al acestei aparaturi. Fiind un aliment perisabil, daca nu este depozitata corespunzator, inghetata isi poate schimba textura cremoas, aspectul si aroma. Vitrina va fi mentinuta permanent la temperatura potrivita, pentru a evita inghetarea si dezghetarea sortimentelor de inghetata.

Alegerea vitrinei cu racire specifica depozitarii si comercializarii inghetatei se va face in functie de dimensiunea spatiului in care urmeaza sa fie amplasata.
Vitrine-frigorifice.com va pune la dispozitie vitrine de inghetata cu design modern, in culori intense, cu diferite capacitati si functii integrate:

– constructie din tabla vopsita;
– iluminare interna;
– programare electronica;
– geamuri laterale si frontale incalzite;

De asemenea, vitrinele frigorifice moderne sunt prevazute cu functie de decongelare automata, care faciliteaza procesul de curatare si igienizare, care trebuie repetata in mod obligatoriu pentru siguranta clientilor.

Modelul de vitrina destinat amplasarii stradale se diferentiaza de cele clasice, care pot functiona si in interior prin faptul ca este proiectata cu blat de lucru din inox si spatiu de depozitare sub cel de expunere.

Pentru cei care doresc sa isi personalizeze vitrina pentru inghetata achizitionate, sunt disponibile functii extra, peste dotarile variantelor standard, cum ar fi: iluminare pe partea frontala, iluminare LED, sistem de ridicarea a geamului frontal, caserole inox.

Vitrina pentru inghetata – cele mai deosebite modele comercializate Vitrine-frigorifice.com

Accesand catalogul online, veti putea vizualiza toate vitrinele pentru inghetata disponibile, alaturi de toate detaliile tehnice si alte informatii de care veti avea nevoie pentru a comanda.

Vitrine-frigorifice.com va este alaturi pentru a face cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de investitii considerabile in mobilierul si aparatura necesara sustinerii afacerii pe care o administrati. De accea, asigura pentru toti clientii servicii de vanzari si service complet pentru oricare dintre vitrinele pentru inghetata sau alte aparate frigorifice comercializate:

– Consultanta pentru alegerea modelului potrivit, atat ca randament, cat si ca dimensiuni;
– Servicii de reparatii si montajul aparatelor de aer conditionat, vitrina pentru inghetata si centrale frigorifice.

———————–
Date de contact:
Telefon – 0234 581 476
Mail – office@vitrine-frigorifice.com
Site – www.vitrine-frigorifice.com
Adresa sediu: Str.Stefan cel Mare, Nr.11, Bacau

Leave a Reply