Diverse

Vocea Romaniei 2014- o finala grandioasa

Poate parea un cuvant mare, dar asa a fost. Eu urmaresc show-ul de la bun inceput, sunt fan fidel, dar un show ca aseara nu am mai vazut demult.

A fost greu sa ai preferinte, pe motiv ca toti cei patru finalisti au fost foarte buni. Acum, am si eu doza mea de subiectivitate, asa ca am oscilat intre Anda si Tiberiu. Ambii foarte talentati, ambii cu foarte mult bun simt si fara aere de vedeta… Nu comentez mai mult.

Insa sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului: toti finalistii au facut show. Am vazut interpretari foarte bune, duete senzationale, am vazut spectacol. Asta asteptam, pentru asta dadeam pe PRO TV, nu?

Toate detaliile au fost bine puse la punct, s-a vazut asta. Si s-a mai vazut ceva : antrenorii au pus mai mult suflet ca oricand. Parca s-au implicat mai mult decat in celelalte sezoane. Poate mi s-a parut mie. Desi cred ca nivelul ridicat a ridicat stacheta in toate. Fiecare antrenor si-a dat seama ce comoara are si a facut totul sa castige! Dar publicul a ales un singur castigator: Tiberiu Albu.

tiberiu albu

Nu am de gand sa reactionez ca dupa alegeri, sa incep prin a contesta castgatorul, organizarea sau sa sustin ca altcineva trebuia sa castige. Pentru ca omului astuia,Tiberiu Albu, chiar nu ai ce sa ii reprosezi. Isi merita trofeul, orice ar zice unii. O spun si eu, desi in preferintele mele era cam pe aceeasi treapta cu Anda.

Sunt extrem de curioasa ce se va intampla de acum inainte cu Tibi si chiar si cu ceilalti finalisti. Sper doar sa nu fie la fel de „mediatizat” precum ceilalti castigatori. Ar fi pacat, e un talent innascut, un diamant ce poate arata multe. Sa nu fie lasat sa dispara din peisajul showbiz-ului, ar fi o mare pierdere!

Tot ce pot sa spun e ca a meritat din plin sa vad sezonul 4 din #Vocea!

2 Comments

  1. Alexandra Ioana

    A fost intr-adevar wooow!! Tibi a fost genial, un adevarat castigator. Dar si Maria… Ce Shakira, ce Beyonce? Chiar poate canta ORICE!

Leave a Reply