Diverse

Votati candidatul perfect! Votati SuperBlog!

Dragi cetateni ai Tarii Creativitatii,

In curand sunteti asteptati la vot! Veti avea sansa de a va alege reprezentantul, pe cel mai talentat dintre talentati. Nu lasati pe altii sa decida in locul vostru!

Stiu ca multi v-au impuiat capul cu prostii, cum ca ei ar fi talentati, cum ca articole ca ei nu scrie nimeni si ca nici nu ar mai trebui sa existe jurizare votare, corect ar fi sa fie numiti din start castigatori. Eu zic sa ii lasam sa latre la luna. Noi ne aflam aici pentru a alege pe cel mai creativ dintre creativi, pe cel care scrie din placere, pentru a-i bucura pe altii si nu propriul ego.

Va propun sa tineti cont de urmatorul lucru: creativitatea nu se striga in gura mare, ci se dovedeste, iar creativitatea altora nu se contesta! Asa ca nu votati cu cel care urca in frunte pe cadavre!

votati-300x256

Iata doar 10  dintre motivele pentru care sa puneti stampila unde trebuie, pe candidatul SuperBlog:

1. El este un vanator adevarat! Stie cum sa isi faca prada sa doreasca sa fie vanata.

2. Este un bun sofer. Fie ca se distreaza la volanul unei Toyota Aygo, fie ca isi promoveaza orasul cu ajutorul noului Yaris, e bine oricum. Si, foarte important, nu scrie mesaje pe mobil cand conduce, e prudent!

3. Se respecta si are o stampila cu poveste

4. Afiseaza o imagine impecabila: a apelat la epilarea definitiva pentru a scapa de parul nedorit si stie ca daca nu ar fi existat epilarea lucrurile erau altfel, se parfumeaza intotdeauna, isi ingrijeste corespunzator tenul sensibil si pentru manichiura alege intotdeauna un stil cu farmec.

5. Chiar daca acum isi permite un smart TV, nu uita de unde a plecat si isi aduce aminte cu nostalgie de primul televizor alb-negru.

6. Stie sa faca cele mai grozave sendvisuri, le poate adapta fiecarei zodii chiar, asta pentru ca e cel mai mare fan branza. Altfel zis, poate fi oricand un promoter sugubat.

7. Ii place aventura. Fie ca alege sa mearga la Straja, intr-un team-building, fie ca pleaca intr-o vacanta nonconformista, stie sa se bucure de fiecare moment!

8. Este un autodidact, citeste mult, pasind adesea pe Strada Fictiunii, in timp ce savureaza o cafea- licoarea magica a invingatorilor

9. Cu sau fara internet, este mereu conectat la realitate.

10. Stie ce inseamna prietenia adevarata si ii place sa contribuie la bunastarea comunitatii. Si nu se teme sa se intoarca la emotiile adevarate si sa le exprime sincer.

Tin sa le multumesc partenerilor media in aceasta campanie: www.121.ro – comunitatea femeilor senzaționale , Best Web Image (Creadiv), Comunicate de presă, revista Connect, Mujer, Orizonturi Literare, revista PHOTO Magazine , PRwave, RadioLynx, toateBlogurile si TVR2, dar si bloggerilor parteneri care au ales sa ne fie purtatori de cuvinte scrise: ArenaIt, Aurora Toma, ExTraViTa.ro , Irina Bartolomeu, mnealui Christian Hertzug, Nebuloasa, Robintel, SexulSlab, TehnoCultura si Tulips & Sparkles.

Votati candidatul perfect! Votati SuperBlog! Votati talentul, nu talentele!

PS: Imi iau ramas de la domniile voastre si de la competitia SuperBlog 2014!

6 Comments

  1. „Nu votati cu cel care urca in frunte pe cadavre!” – cea mai buna replica! Iti urez mult succes la aceasta proba!

  2. Mult succes pentru ca meriti! :-*

  3. Să-mi zici și mie cum îl reperezi pe ăla de se urcă-n frunte pe cadavre, de ăla de se urcă pe vii. 🙂

  4. Alexandra Ioana

    Multa bafta!

Leave a Reply