Diverse

Vrei sa contribui la integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati? Cauta o Unitate Protejata

Stiu o multime de oameni care vor sa ajute persoanele cu dizabilitati. Si sunt mai multe moduri prin care pot face acest lucru, moduri care depind bineinteles de nevoile pe care le are o astfel de persoana la un moment dat.

O nevoie majora pe care o au multe dintre persoanele cu dizabilitati este aceea de a avea un loc de munca. Sunt o multime de astfel de persoane care sunt apte de munca si care vor si pot sa aiba un loc de munca. Astfel ele duc o viata cat mai normala si se simt mult mai multumite de viata lor.

Pentru a veni in sprijinul persoanelor cu dizabilitati, unele companii functioneaza ca si Unitati Protejate. O Unitate Protejata este o companie care are din totalul de angajati cel putin 30% persoane cu dizabilitati. Acestea isi desfasoara activitatea in conditii normale, nu sunt discriminate si nu sunt fortate sa faca lucruri pe care nu le pot face.

Numarul Unitatilor Protejate din tara noastra nu este foarte mare, dar el este in crestere. Unitatile Protejate pot oferi produse/servicii din orice domeniu de activitate.

In domeniul deratizarii, dezinfecției si dezinsectiei, singura firma deratizare din Romania care lucreaza si ca Unitate Protejata este CompaniaDDD.ro.
Serviciile oferite de aceasta companie sunt servicii de top. Se lucreaza cu oameni competenti, solutii de cea mai buna calitate si se intervine rapid.
Firma ta va fi mereu curata si dezinfectata si vei fi multumit/a sufleteste de faptul ca ai facut inca un lucru pentru a ajuta persoanele cu dizabilitati.

Firmele apeleaza la DDD din mai multe motive:

 • Primesc servicii de cea mai buna calitate si au sediul mereu curat si dezinfectat;
 • Nu trebuie sa mai plateasca o anumita suma lunara catre bugetul de stat pentru ca nu au angajati cu dizabilitati;
 • Intervenita se face in maxim 48 de ore de la primirea sesizarii;
 • Se ofera garantie intre cele doua executii pe toata perioada contractului;
 • Termenul de plata este de 30 de zile lucratoare de la data emiterii facturii;
 • Serviciile DDD pot fi decontate partial sau integral, in functie de suprafata punctului de lucru.
 • Acestea sunt o parte din motive. Daca vrei sa afli si mai multe detalii, site-ul CompaniaDDD.ro iti sta la dispozitie oricand.

  Si nu uita, daca vrei sa contribui la integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, cauta o Unitate Protejata.

  Leave a Reply