Diverse

Ziua partenerului

Gata, se duse o noua editie SuperBlog… A treia pentru mine. Cu toata nebunia care ma inconjoara, o sa fie cam liniste dupa ce postez si acest ultim articol. Eu sunt invatata cu nebunia, ca de-aia ma facui invatatoare.

Ultima provocare mi se pare chiar grea: Ziua Partenerului SuperBlog. Cand sa fie? De ce? Cum as promova-o? Iata cele trei intrebari importante. Intelegeti de ce e greu?

Ca si blogger am avut tone de idei de evenimente pe care mi-as fi dorit sa le organizez. Cand am pus pe hartie, cum se spune, detaliile organizarii unui eveniment am ramas oarecum socata. Indiferent de amploarea evenimentului organizat stiu clar ca nu e deloc usor. Si ca e nevoie de mult efort sa pui lucrurile in miscare. Un motiv in plus sa ii respectam pe partenerii competitiei superblogosferice!

O competitie are nevoie de mediatizare, asa ca multumiri fiecarui partener media in parte! Iata-i:

parteneri-media

Sa nu ii uitam nici pe bloggerii parteneri, altfel zis galeria care ii incurajeaza de pe margine pe cei ce asuda in competitie. Pe principiul am fost acolo ei stiu ce inseamna emotiile fiecarei probe si a fiecarui termen-limita. Au trecut si ei prin ele si sunt curioasa sa stiu cum e sa fii implicat, dar altfel decat in calitate de participant.

 • ArenaIT.net – blog colectiv, clasat pe locul I în SuperBlog 2008
 • Aurora Toma – câștigătoare a statutului de blogger partener în Spring SuperBlog 2014 (o fata si jumatate. Ne vazuram deja de doua ori pana acum)
 • Cristina Lincu – ocupanta locului I în SuperBlog 2014 (cu ea ar trebui sa vorbesc ca sa imi fac curaj sa imi maresc familia 🙂 )
 • ExTraViTa.ro – blogul de călătorii și experiențe al Mirelei Șurghie, fost juriu în edițiile SuperBlog 2009 – 2012
 • Irina Bartolomeu – locul 10 în SuperBlog 2012
 • Litere Stacojii – blogul Alinei Gheorghe, clasata de două ori consecutiv pe locul 3 în SuperBlog, câștigătoare a statutului de blogger partener în Spring SuperBlog 2014 (pe ea as vrea sa o cunosc personal, am un sentiment ca discutia noastra ar fi ca nuntile din povesti: trei zile si trei nopti)
 • mnealui.info – Christian Hertzug, locul I în SuperBlog 2012
 • Nebuloasa.info – bloggerița Oltea Zambori, binecunoscută în mediul online din România
 • Robintel.ro – Robin Molnar, locul I în SuperBlog 2011
 • Ropot de secunde – Ana Veronica Mircea, scriitoare, traducătoare și blogger, câștigătoare a statutului de blogger partener în SuperBlog 2014
 • Românii știu românește – Raluca Gabriela Cincu, clasată pe locul 7 in Spring SuperBlog 2013, străjerul care veghează la corectitudinea gramaticală în (super)blogosferă și nu numai ( mi-o imaginez cu o sabie, taind in stanga si-n dreapta. Greselile gramaticale, ce credeati?)
 • SexulSlab.info – Dana Lalici, locul I în SuperBlog 2013( un exemplu de vointa. Din ce puncte de vedere vreti voi! Ma bucur ca am cunoscut-o)
 • TehnoCultura.ro – Manuel Cheța, locul I în SuperBlog 2010
 • Tulips & Sparkles – Bianca Bîzîiac, locul I în Spring SuperBlog 2014

Revenind la intrebarile noastre:

Cand ar fi Ziua Partenerului SuperBlog?

Cine sunt eu sa aleg ziua asta? Ca doar e ziua lui, a partenerului. Asa ca fiecare partener, fie el partener media, fie blog partener, sa isi aleaga o zi in care se vrea sarbatorit. Daca vrea sa ne spuna si semnificatia zilei noi nu ne suparam.

Daca orice editie SuperBlog are minim zece termene – limita, de ce nu am avea si minim zece zile de sarbatoare?!

Cum ar fi Ziua Partenerului SuperBlog?

Habar nu am! Ar putea fi sarbatorita printr-o intalnire cu bloggerii, sa mai punem tara la cale, sa gandim niste campanii interesante. Poate fi de la un ceai la o petrecere cu lautari… Atata vreme cat iese ceva frumos si e si productiv, mai conteaza?

Cum as promova Ziua Partenerului SuperBlog?

Cum as putea si cum mi-ar dicta inspiratia de moment. As incepe cu metode clasice, utilizand „uneltele” de blogger: articole de promovare, bannere, evenimente, s.a.

Acestea fiind spuse scrise, multumesc atat partenerilor, cat si organizatorilor si sponsorilor SuperBlog! Sa ne revedem cu bine!

*Ultimul articol scris pentru Spring SuperBlog 2015

2 Comments

 1. te pusp si iti multumesc pentru cuvintele frumoase. Stiu ca simpatia noastra a fost spontana si reciproca si, asa cum ti-am mai spus, si eu ma bucur ca am reusit sa te cunosc pe final de an.

Leave a Reply