Casa&gradina

Apartamente pentru toti la preturi excelente!

apartamente

Cele mai bune anunturi cu apartamente le gasim pe site-ul stilimobil.ro, o platforma specializata unde comparatorii pot sa gaseasca anunturi cu apartamente Iasi la preturi avantajoase pentru orice buget.

Orasul Iasi este in plina dezvoltare imobiliara, iar cei care investesc acum, in cativa ani se pot bucura de o investitie excelenta. Aceste apartamente in Iasi reprezinta moneda care nu se devalorizeaza, iar site-ul atrage cele mai tari agentii imobiliare Iasi.

Atunci cand investesti in imobiliare faci cea mai buna investitite de care poti sa fii mereu sigur ca iti vei recupera banii investiti. Proprietatea a facut intotdeauna parte din visul fiecarei persoane. Din aceasta cauza, multi oameni accepta detinerea unei case ca fiind un lucru corect, chiar obligatoriu, fara a lua in considerare beneficiile si riscurile.

Daca ai in vedere sa devii proprietari, fii constient si examineaza avantajele, impreuna cu eventualele riscuri cu care te poti confrunta inainte de a incheia afacerea.

Beneficiile investitiei intr-o casa includ apreciere, capital propriu, deduceri fiscale si cheltuieli deductibile.

Riscurile si avertismentele investitiilor intr-o casa pot include costuri initiale ridicate, amortizare si nelichiditate.

Aprecierea reprezinta cresterea valorilor casei in timp. Preturile imobilelor sunt ciclice, iar proprietarii nu ar trebui sa se astepte ca valoarea proprietatii sa creasca drastic pe termen scurt. Dar, daca ramai in casa respectiva suficient de mult, este foarte probabil sa iti poti vinde casa cu profit din cauza aprecierii mai tarziu in viitor.

apartamente

Imobilele se apreciaza in primul rand datorita terenului pe care se afla locuinta, in timp ce structura reala se depreciaza pe masura ce trece timpul. Deci, expresia „locatie, locatie, locatie” nu este doar o expresie imobiliara, ci un aspect foarte important atunci cand cumparam o casa. Cartierul cu facilitatile pe care le aduce – districtele scolare, parcurile, starea drumurilor etc. – si orasul in care este situata locuinta fac parte din aprecierea proprietatii.

Ia in considerare o casa deteriorata si degradata pana la punctul in care nu este locuibila. Terenul de sub casa ar putea fi in continuare o valoare semnificativa – mai mult decat resedinta, in acest caz. Un vanzator se poate gandi sa-l vanda asa cum este (cu structura inca intacta) sau sa cheltuiasca un pic suplimentar pentru a demola casa si a vinde terenul la un pret mai mare.

Construirea de capitaluri proprii dureaza ceva timp, deoarece este nevoie de timp pentru a reduce soldul principal datorat imprumutului ipotecar – cu exceptia cazului in care, bineinteles, efectuezi un avans mare sau plati anticipate regulate.

Un lucru de retinut, totusi, este ca durata de timp este un factor important in cat de multa echitate construiesti si aprecierea pe care o poti realiza. Cu cat pastrezi mai mult capitalul respectiv, cu atat obtii mai multa echitate.

Pe masura ce platesti ipoteca si reduci suma datorata, fara sa iti dai seama, economisesti pe masura ce valoarea casei creste – la fel cum valoarea contului de economii creste odata cu dobanda. Cand vinzi, probabil ca vei primi inapoi fiecare dolar pe care l-ai platit si mai mult, presupunand ca ramai in casa suficient de mult. In timp, rentabilitatea medie de 6% (rata dobanzii) la economiile tale ar trebui sa acopere mai mult decat cheltuielile pe care le ai.

Un alt plus este ca capitalul propriu ofera flexibilitate pentru a obtine un imprumut care este legat de suma capitalului propriu. Multi investitori isi urmaresc simultan valorile proprii si aprecierea acasa. Daca un investitor considera ca valoarea locuintei sale este foarte apreciata, poate amana un imprumut de capital propriu pentru a avea o oportunitate mai buna de a realiza aprecierea vanzatorului.

Cele mai bune apartamente 3 camere Iasi le gasim doar la stilimobil.ro!

Pe aceeasi tema: Imobiliare

Leave a Reply