Casa&gradina

Ce saltea merita sa cumperi : o saltea latex sau o saltea memory foam ?

O treime din viata ne-o petrecem dormim , iar dupa o zi stresanta la serviciu ne place sa ne relaxam in pat, vizionand un film bun. La un calcul simplu, ne petrecem multi ani din viata in pat. O saltea de calitate ne va asigura nu doar un somn odihnitor, dar poate aduce beneficii considerabile sanatatii noastre. De aceea, inainte de a cumpara o saltea iti recomand sa te gandesti bine si sa iti pui urmatoarele intrebari, pentru a fi siguri ca ai luat decizia corecta :

• Ce asteptari am de la salteaua cumparata ?
• Care este bugetul de care dispun ?
• Care este cea mai buna optiune pentru nevoile mele ?

De raspunsurile oneste la aceste intrebari depinde alegerea pe care o vom face, asa ca haideti sa detaliem putin fiecare aspect !

Ce beneficii urmaresc la o saltea ?

In mare, exista 3 mari beneficii ale unei saltele de calitate, fiecare cu o serie de alte beneficii specifice. Iata-le :

• Confort
• Imbunatatirea sanatatii
• Durabilitate

Care dintre acestea este cel mai important pentru tine ? Daca ai ales, atunci ai facut un prim pas important in procesul de achizitionare a unei saltele potrivite .

De ce buget dispun pentru a cumpara o saltea buna ?

Nu intamplator am adaugat „buna” langa saltea in intrebarea de mai sus . Pentru ca deja stii ce iti doresti de la saltea, iti recomand sa alegi una de calitate, care chiar sa iti ofere ceea ce astepti. Sigur , poti prinde oferte bune in magazinele online precum www.noapte-buna.ro, deci un pret bun iti poate aduce o saltea confortabila. Chiar te invit sa intri pe site si sa descoperi reducerile tentante !

Ofertele din magazine sunt numeroase, insa nu te lasa pacalit : o saltea din latex nu are cum sa coste 300 de lei. Vorbim despre un material natural, cu nenumarate beneficii. Asa cum nici o saltea memory foam nu poate avea un asemenea pret, tinand cont de sistemul inovativ care sta la baza conceperii ei.

Saltea de latex sau saltea memory foam ?

Decizia nu e deloc usoara, dar daca ai raspuns deja la primele doua intrebari , atunci lucrurile ar trebui sa fie mai clare.
Iti propun o comparatie intre cele doua tipuri de saltele , in speranta ca vei intelege mai repede ce tip de saltea ti se potriveste.

  • O saltea memory foam poate fi mai confortabila decat una din latex, daca ar fi sa tinem cont de faptul ca reduce presiunea asupra corpului, dar latexul este un material natural si sanatos ;
  • Preturile nu difera prea mult de la un tip la altul si fiecare dintre ele are numeroase variante, pentru orice buzunar ;
  • O saltea din latex este foarte durabila, dar una din spuma de memorie (memory foam) asigura o mai buna circulatie sanguina ;
  • Ambele tipuri de saltele sunt antialergenice si permit o buna circulatie a aerului ;
  • Aceasta este o scurta comparatie intre cele doua tipuri de saltele propuse, sigur ca ar fi mai multe de spus. Fiecare decide ce e mai bun pentru el, iar daca ar fi sa concluzionez, totul s-ar reduce la urmatoarea intrebare : Tu ce preferi : o alegere sanatoasa(latex natural) sau una confortabila (memory foam) ?

    Le gasesti pe ambele, dar si multe alte produse pe www.noapte-buna.ro . Poti chiar sa mergi sa vezi produsele in showroom, pentru a te convinge de calitate. Data fiind situatia actuala, in scopul evitarii aglomeratiei in showroom, Noapte-Buna.ro iti recomanda sa faci o programare telefonica la numarul 0721.359.121 cu cel putin o jumatate de ora inainte de a ajunge la locatie.

    Leave a Reply