Casa&gradina, Finante

Cum sa iti transformi apartamentul intr-o sursa de venit suplimentar

apartament

Sa inchiriezi un apartament poate parea floare la ureche.

Cu toate acestea, exista cateva aspecte importante la care ar trebui sa te gandesti inainte de a-l lista pe site-uri specifice de inchirieri apartamente in Ploiesti pentru ca atat tu, cat si viitorul tau chirias sa aveti parte de o experienta cu adevarat pozitiva.

In articolul de astazi am reunit pentru tine cateva sfaturi simple care te vor ajuta sa iti pui apartamentul de inchiriat in cea mai buna lumina si chiar sa poti cere mai multi bani pe luna (in mod justificat, bineinteles).

Verifica starea apartamentului

„Acest lucru este de la sine inteles”, vei spune. Intr-adevar, dar fiind un aspect important, nu am putut sa-l omit.

Asadar, mai ales daca apartamentul este nemobilat sau mobilat minimal, poti verifica starea instalatiei de incalzire, a parchetului, a bateriilor, a instalatiei de alimentare cu gaz etc., si sa faci reparatii acolo unde este cazul.

In cazul in care nu ai mai zugravit de multa vreme, nu ar strica sa improspatezi peretii cu o vopsea lavabila.

Gandeste-te la siguranta chiriasilor

Pentru multi chiriasi este foarte important sa inchirieze un apartament care sa le ofere o senzatie de confort si siguranta.

Drept urmare, asigura-te ca ai instalat in casa un detector de fum, un detector de gaz (de regula, centralele de apartament pe gaz dispun de unul, dar nu toate), un detector de inundatie si, de ce nu, o alarma antiefractie.

Bineinteles, nu este obligatoriu sa instalezi chiar toate aceste sisteme, dar le poti avea in vedere.

Verifica starea bunurilor din casa

Daca alegi sa inchiriezi un apartament complet mobilat si utilat, asigura-te ca atat mobila, cat si aparatele electrocasnice din locuinta sunt curate si in stare buna de functionare.

Atunci cand apartamentul are acest tip de facilitati poti ridica pretul de inchiriere.

Pe de alta parte, daca ai obiecte pe care nu ai vrea sa le foloseasca chiriasii – e mai bine sa le scoti din apartament decat sa atragi atentia chiriasului sa nu le foloseasca – si sa creezi un sentiment de disconfort.

Asigura-te ca apartamentul sclipeste de curatenie

Acum ca ai stabilit ce beneficii oferi viitorilor chiriasi e timpul sa faci curat… luna.

Spala geamurile, podelele si instalatiile sanitare. Daca ai covoare prin casa, trebuie sa te ocupi si de acestea. Pana si cea mai mica pata de vin de pe covor va fi remarcata atunci cand un client trebuie sa ia o decizie si sa plateasca o suma de bani pe termen mediu si lung.

Stabileste pretul chiriei

Analizeaza costurile lunare ale apartamentului, fa un pic de cercetare de piata ca sa vezi cam care sunt preturile in zona ta si stabileste pretul final al chiriei.

Colaboreaza cu o agentie imobiliara

Nu ai timp sa te ocupi de prezentarea apartamentului potentialilor chiriasi? Lasa aceasta grija si nu numai in seama unei agentii imobiliare.

Echipa Royal Imob dispune de o experienta extinsa in domeniul real estate si iti pune la dispozitie cadrul necesar pentru a te bucura de servicii premium de inchirieri apartamente in Ploiesti cu minimum de efort si maximum de beneficii.

Testeaza-le si tu serviciile cu incredere!

Leave a Reply