Travel

Festivaluri de toamnă din Germania – idei de concediu

Pentru câteva plecări pe an din România în Germania putem găsi motive. Toamna însă motivele apar singure. Nemții sunt de sute de ani cunoscuți pentru pasiunea lor pentru bere pe care au reușit chiar să o aducă de-a lungul timpului la rang de artă.

Pentru curse de autocar din Germania cu Romfour nu trebuie decât să contactați compania și veți beneficia de suportul angajaților pentru orice problemă. Mai ales că în această situație în care ne aflăm din cauza pandemiei de coronavirus foarte multă lume a devenit nesigură și a renunțat chiar la vacanțele programate pe parcursul acestui an cu un autocar de transport persoane sau alte mijloace de transport.

Principalele evenimente de toamnă din Germania la care trebuie să participi măcar o dată în viață

1.Oktoberfest, Munchen

Topul nu poate să înceapă decât cu această sărbătoare a berii. Festivalul a ajuns cunoscut în toată lumea, inclusiv printre cei care nu sunt chiar pasionați de bere. Și nu are cum să fie altfel pentru că evenimentul se desfășoară pe parcursul a mai bine de două săptămâni, începând cu sfârșitul lunii septembrie și adună în același loc peste cinci milioane de oameni din întreaga lume care consumă în jur de șase milioane de litri de bere. Alături de berea delicioasă oaspeții Munchenului se mai pot bucura de covrigei și bineînțeles de tradiționalii cârnăciori de bere.

2.Festivalul berii Stuttgart

În cam aceeași perioadă a anului se mai pot organiza plecări din România în Germania pentru un alt festival al berii, organizat de data aceasta în Stuttgart. Roata Ferris, un carusel basculant sau un roller coaster sunt doar câteva dintre atracțiile care fac cunoscut și unic cel de-al doilea cel mai mare festival de bere din Germania. Dacă vreți să vă faceți o vacanță împreună cu cei mici să știți că acest eveniment este foarte prietenos cu cei mici. Aceștia pot fi pictați pe față, se pot bucura de clovni, de toată distracția cu dansuri și cu muzică de pe străzi și nu numai.

3. Freeimarkt, Bremen

În anul 1035 încă nu existau curse de autocar prin Germania cu Romfour, dar exista deja un festival a berii! De această dată la sfârșitul lunii octombrie puteți merge în nordul țării pentru a vă bucura de tot ceea ce poate oferi chiar cel mai vechi festival de bere din lume. În cadrul lui vă puteți delecta cu mai multe sortimente de bere și desigur cu diferite preparate specifice. De asemenea putem găsi și acolo multă lume pe străzi, petreceri și câteva atracții.
Orice autocar cu transport de persoane care se duce în Germania poate ajunge măcar la unul dintre aceste evenimente de toamnă. În caz contrar, există multe alte festivaluri și petreceri legate sau nu de berea nemțească.

Chiar dacă în acest an oamenii nu au fost tocmai siguri că este bine pentru ei să călătorească și să se bucure de vacanțele atât de așteptate, toată lumea are încredere că vor veni zile mai bune pentru distracția nesfârșită care are loc periodic în foarte multe dintre orașele Germaniei. În caz contrar, cele mai multe dintre plecările din România în Germania vor suferi schimbări serioase.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén