Casa&gradina

Idei de amenajare a casei cu o pergola lemn personalizata asa cum iti doresti

Sunt zile de vara in care cautam locul umbrit, asa cum sunt si zile innorate si ploioase in care tot ne dorim sa petrecem timpul la aer curat – o pergola lemn poate crea spatiul perfect pentru toate aceste momente. Odata instalata, ai posibilitati infinite de decor, respectiv de transformare a spatiului exact asa cum vizualizezi.

De ce sa optezi pentru o pergola lemn?

Lemnul este unul dintre materialele care nu se demodeaza, este 100% si, in plus, se potriveste pentru diverse aplicatii. O pergola lemn poate fi integrata cu succes in proiectul de amenajare pe care l-ai planificat, aducandu-ti numeroase beneficii. De la extinderea functionala a spatiului locuintei si a proprietatii si pana la crearea unui loc de relaxare personalizat in functie de preferintele in materie de decor, pergolele din lemn sunt un element de amenajat nepretuit.

Top 4 idei de amenajare cu o pergola lemn

E foarte frecvent ca doritorii de amenajare cu o pergola sa ia in considerare mai intai aspectul practic – acela de a utiliza spatiul disponibil, respectiv crearea unei zone de petrecere a timpului la aer curat. Insa exista numeroase variante pentru transformarea radicala a zonei amenajate, acestea fiind doar cateva propuneri inedite ce pot reprezenta inspiratia ta:

Locul perfect pentru a lua masa

Pergola din lemn, model OMEGA

Spatiul amenajat cu ajutorul pergolei poate deveni locul ideal pentru a lua masa sau pentru a servi cafeaua. Oriunde este amplasata pergola, vei putea aduce preparatele in zona amenajata cu mobilierul specific (mese, scaune). In plus, structura pergolelor de lemn confera intimitatea spatiului creat, iar acoperisul permite petrecerea timpul pe timp de zi si seara, chiar si cand ploua sau soarele este puternic.

Crearea unei zone de relaxare in hamac

Pergola din lemn, model ARCADE

Stalpii pergolelor din lemn pot fi utilizati fara probleme pentru fixarea hamacelor, la fel cum pot fi decorati si cu jardiniere si ghivece speciale.

Amenajarea unui spatiu pentru petreceri

Vara este prilejul perfect sa petreci cat mai mult timp la aer, mai ales daca te numeri printre norocosii cu o curte. Amenajarea cu o pergola iti va permite sa creezi un spatiu perfect pentru petreceri (zilele de gratar, aniversarile copiilor, intruniri de familie). Lemnul este versatil, asa ca vei putea decora asa cum iti doresti, atat ca mobilier, cat si din punctul de vedere al iluminarii si al obiectelor decorative.

O oaza de relaxare in zilele de vara

Pergola din lemn, model OMEGA

Poti amenaja spatiul creat cu ajutorul unei pergole lemn inclusiv ca spatiu dedicat relaxarii. Poti aseza un sezlong cu saltea confortabila, pe care il poti muta lejer de la soare la umbra, poti aseza o masuta de cafea (si limonada cu menta), un spatiu alocat cartilor si ai creat un loc perfect pentru orele si zilele libere.

Amenajarea cu pergola lemn – care sunt avantajele clientilor care colaboreaza cu Eco House & Garden?

Beneficiile extinderii spatiului cu o pergola lemn sunt numeroase – plus valoare proprietatii, utilizarea practica a zonei disponibile, crearea unei oaze de relaxare si chiar amenajarea luxoasa a unei terase unde pot fi luate mesele in aer liber.

Eco House & Garden, reprezentata in mediul online prin magazinul https://copertine-lemn.ro/ se diferentiaza de firmele similare prin serviciile complementare achizitionarii – consultanta specializata si posibilitatea personalizarii.

In categoria pergole lemn sunt listate produsele disponibile, care sunt livrate sub forma de kit. Astfel, firma incurajeaza realizarea in regim Diy (do it yourself), insa este preferabil sa apelezi la un mester, pentru a te asigura de succesul proiectului.

Asadar, fiecare dintre produse poate fi livrat cu elementele componente – capriori, grinzi, stalpi – sub forma de kit de montaj, gata pregatite pentru montajul final. Asamblarea este facila, clientii pot urmarii cu usurinta instructiunile din manual de instructiuni, trimis cu fiecare tip de pergola lemn.
________________________________________

Date utile Eco House & Garden
Telefon – 0786 873 196
Mailcopertinelemn@gmail.com
Site web – www.copertine-lemn.ro

1 Comment

  1. Valeria Chertes

    Sunt foarte frumoase.

Leave a Reply