Casa&gradina

Care sunt tipurile de lucrari sanitare pe care le poate realiza un instalator Bucuresti autorizat?

Cat de usor este sa gasesti un instalator Bucuresti profesionist, mai ales atunci cand ai o urgenta? Stim ca o zi incepe “cu stangul” atunci cand una dintre scurgeri este infundata sau cand apa nu mai are presiune sau cand remarcam ca a inceput sa picure de la una dintre tevi. De aceea, mai ales in cazul unui urgente sanitare, cel mai bine este sa alegi corect de la inceput un profesionist care sa remedieze problemele survenite.

Cum se alege un instalator Bucuresti care sa execute lucrari de calitate?

Uneori, pentru a alege corect un meserias este important sa cunosti trasaturile celor cu care NU ai vrea sa colaborezi. Asadar, ce trebuie sa urmaresti pentru a identifica o persoana neautorizata:

Modalitatea de comunicare

Atat in cazul urgentelor, cat si in cazul lucrarilor standard de amenajare, un instalator neautorizat nu cunoaste ultimele tehnologii si nu stie sa te ghideze telefonic pentru tinerea sub control a unei situatii urgente (oprirea apei, achizitionarea unui element de schimb etc). In cazul urgentelor, cele mai multe sunt cunoscute de instalatorii profesionisti, iar tehnologia permite realizarea unor poze si chiar a unei filmari a tevilor/instalatiei, pentru identificarea cat mai rapida a problemei, respectiv eficientizarea procesului de remediere.

Preturile sau modul in care negociaza

Preturile percepute pentru lucrarile sunt calculate, in mod evident, la fata locului. Cu toate acestea, o persoana profesionista, care lucreaza frecvent cu diferite urgente si lucrari sanitare standard, poate estima un cost. In unele cazuri, se percepe taxa pe ora, oricare ar fi urgenta.

Nu ofera factura

Cei care nu pot oferi factura nu iti pot nici garanta calitatea lucrarii. Prin urmare, despre orice tip de lucrare ar fi vorba – persoana fizica sau juridica – dovada platii aduce cu sine si o garantie.

Instalator sanitar profesionist – cel care iti solutioneaza urgentele sanitare!

Complexitatea lucrarilor sanitare – renovari, inlocuiri elemente, amenajare, montaj sau urgente – variaza de la caz la caz, insa doar un profesionat va putea sa remedieze o urgenta. De retinut faptul ca o situatie de urgenta a instalatiilor sanitare poate provoca daune vecinilor, generand costuri suplimentare.

De fapt, complexitatea unei urgente sanitare nu poate fi determinata decat cand instalatorul a ajuns la adresa si poate analiza zona, iar daca exista o problema mai mare la instalatie, va putea solutiona, respectiv sa ceara ajutorul unui coleg de echipa.

Cele mai frecvente tipuri de lucrari realizate de un instalator Bucuresti profesionist

Pe langa urgentele sanitare, de un instalator sanitar va fi nevoie pentru orice lucrare de amenajare si de renovare, pentru ca spatiile, fie ca este vorba despre locuinta sau un spatiu comercial, de birouri, sa fie functionale.

Iata care sunt lucrarile pentru care care este nevoie de un instalator sanitar:

Lucrari de montaj – amenajare

O locuinta, un spatiu de birouri sau un spatiu comercial nou – toate au nevoie de realizarea instalatiilor sanitare, pentru functionalitate, alaturi de executia lucrarilor electrice si termice. Pentru proiecte de dimensiuni mici sau mari, un instalator Bucuresti cu experienta este cel care poate realiza urmatoarele:
● Montaj instalatii si obiecte sanitare;
● Montaj robinet, apometre;
● Montaj masina de spalat haine, masina de spalat vase;
● Utilarea completa cu obiecte sanitare a salilor de baie sau a bucatariilor.
________________________________________

Reparatii si lucrari de renovare

De-a lungul anilor de utilizare, instalatiile sanitare se defecteaza, avand o durata de viata al elementelor din care sunt compuse. Durata de functionare optima depinde si de calitatea materialelor folosite, precum si de priceperea celor care le monteaza. Oricum ar fi, pentru lucrarile partiale sau totale de renovare, precum si pentru urgentele sanitare, un profesionist asigura:
● Reparatii sanitare si inlocuire tevi;
● Desfundare WC, canalizare sau tevi
● Inlocuirea bateriilor de la bucatarie sau de la baie.

Pentru siguranta lucrarilor sanitare de amenajare si de reparatii, colaborati intotdeauna cu un instalator Bucuresti autorizat, care isi desfasoara activitatea oriunde in sectoarele capitalei.
Asadar, daca aveti nevoie de un instalator Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5 sau 6, veti gasi intotdeauna unul profesionist in echipa Luk Install.

________________________________________
DATE UTILE LUK INSTALL
Telefon – 0743 697 295
Mail – office@lukinstall.ro
Site web – www.lukinstall.ro

Leave a Reply