Casa&gradina

O firma de debitare tabla cu plasma care iti poate construi porti si panouri de gard desprinse din revistele de arhitectura

Portile si panourile din tabla cu design aparte pot fi realizate cu precizie prin procesul de debitare cu plasma. Se obtin astfel modele de panouri pentru imprejmuirea proprietatilor intr-o maniera creativa, rezultand proiecte de arhitectura de succes.

Fiind unul dintre materialele utilizate des in domeniu constructiilor civile si industriale, tabla (din inox, aluminiu sau otel) este alegerea perfecta pentru crearea panourilor de gard durabile, conferind totodata o estetica aparte.

Porti si panouri din tabla obtinute prin debitare plasma – proiecte personalizate de imprejmuire a proprietatilor

Primul aspect privind planificarea proiectului de imprejmuire va fi, desigur, tipul de material ales. Mai apoi, este extrem de importanta efectuarea masuratorilor corecte, pentru a le transmite cu precizie firmei de executie. In cazul panourilor din tabla debitata, rezistenta si durabilitatea nu ridica probleme, asa ca modelul devine o componenta de luat in considerare inca de la faza de proiectare a gardului.

Cel mai mare beneficiu al gardurilor moderne realizate cu panouri din tabla debitata este reprezentat de posibilitatea combinatiei de elemente si materiale, pentru a asigura un aspect exterior elegant, actual. Astfel, panourile decorative obtinute din tabla traforata pot fi montate pe beton sau pe structuri de stalpi metalici.

Caracteristicile de exceptie ale tablei debitate si transformate in panouri cu modele speciale se refera la:

Rezistenta ridicata
Costurile pentru un proiect de constructie/amenajare/inlocuire gard se pot extinde, mai ales daca suprafata este mare, iar cerintele si exigentele proiectului sunt ridicate. De aceea, investitia initiala trebuie sa isi dovedeasca valoarea prin durabilitatea in timp. Panourile din tabla debitata se remarca si chiar se detaseaza de alte elemente pentru realizarea unui gard, tocmai prin rezistenta ridicata la factorii chimici, razele UV si actiunea mecanica.
Greutate redusa
Ai putea crede ca aceste porti si panouri sunt grele, fiind realizate din metal. Vei ramane insa surprins placut sa descoperi ca fiecare element realizat conform comenzii plasate are o greutate optima, asa ca manevrarea si montajul nu sunt deloc dificile.

Panourile din tabla pot fi utilizate pentru decoruri speciale interioare, decoruri speciale exterioare, garduri speciale si pot fi imbinate si cu alte materiale de executie pentru finisare impecabila si proiecte de amenajare cu decor unic.

Bineinteles ca vei putea folosi aceste panouri si pentru alte tipuri de proiecte creative de amenajare, precum adaugarea unui panou cu design aparte pentru a personaliza terasele sau balcoanele, precum si pentru umbrirea, respectiv crearea intimitatii in anumite spatii. Nu trebuie decat sa soliciti consultanta echipei de lucru alocate de firma aleasa pentru colaborare, insa trebuie sa retii faptul ca panourile nu pot inlocui balustradele.

Master Metal – firma specializata in crearea modelelor unice de panouri si porti din tabla debitata

Rezultatul final al procesului de debitare cu plasma depinde de calitatea materialelor, modelul ales, dar mai ales de aparatura utilizata. Master Metal investeste in aparatura performanta si utilizeaza tehnologii de ultima ora, oferind servicii de debitare cu plasma si oxi-gaz. Sunt garantate, asadar, calitatea articolelor debitate și costurile de executie avantajoase pentru clientii solicitanti.

Expertiza si consultanta
Elementele de constructie si amenajare reprezinta un subiect despre care cei mai multi clienti nu cunosc multe detalii. Echipa Master Metal ofera consultanta pe toata perioada colaborarii, incluzand indicatii la montaj.
Servicii adiacente
Personalizarea proiectelor – dimensiunile potrivite si designul panourilor debitate, reprezinta doar o parte din serviciile oferite de Master Metal.
La cererea clientilor, pot fi asigurate si alte servicii:
➔ serviciul de vopsitorie la compresor/pistol sau electrostatic
➔ transportul comenzii, oriunde in tara
Master Metal ofera servicii complete de: debitare cu plasma (tabla de maxim 100 mm) indoire, sudura, gaurire, finisare, confectii metalice si o gama diversificata de articole pentru constructii si amenjari rezidentiale exterioare (porti si panouri din tabla traforata) si articole decorative de interior.
______________________________________________________________________________
Date utile Master Metal
Telefon – 0742 828 049
Mailcontact@mastermetal.ro
Sitewww.mastermetal.ro
Adresa – B-dul Metalurgiei, nr.78, sector 4 – Bucuresti

Leave a Reply