Casa&gradina

Pavilionul de gradina al bunicului. O poveste despre versatilitatea corturilor pliabile

pavilion

Cadoul pe care l-a primit Bunicul de la Familie de ziua lui a fost un pavilion de gradina de 3x3m. Inainte de cumparare, Familia s-a sfatuit: ce l-ar face pe Bunic fericit? Este de la sine inteles – bunicul este fericit cand sunt fericiti nepotii – s-a gandit familia.

Asa ca au cumparat pavilionul si l-au asezat deasupra nisipului de joaca. Copiii au fost fericiti. Cand s-au plictisit, cei mari din familie au mutat cortul deasupra piscinei gomflabile. Cei mici s-au balacit bucuros in umbra pavilionului.

Intr-un final copii au obosit, iar cortul a fost mutat intr-un loc mai racoros al gradinii pentru ca sa se odihneasca.

Bunicul veghea de pe o banca somnul micutilor, iar Familia si-a dat din cap satisfacut: bine am zis noi ca pavilionul portabil va fi o bucurie pentru bunic!

pavilion

Intre timp, Familia a pregatit gratarul: bunatatile erau aproape gata, cand o ploaie de vara din senin a aparut. Nu era motiv de sperietura, doar aveau cortul pliabil la idemana, l-au asezat imediat deasupra bunatatilor aproape gata facute.

A fost o sarbatoare frumoasa – s-a gandit Bunicul dupa plecarea Familiei. A pliat cortul, l-a asezat in geanta cu roti si l-a pus in portbagajul masinii: ziua urmatoare urma sa plece in zori la pescuit la fel ca in fiecare duminica, insa pentru prima oara cu un cort de pescuit care sa-l protejeze de intemperii. Doar au trecut anii: nici pescuitul in ploaie nu mai este ca pe vremuri..

pavilion

Am ajuns la finalul listei, dar după cumpărarea pavilionului pliabil cu siguranță o să completați dumneavosastră această listă cu multe alte moduri de utilizare inedite, la care acum probabil nici nu v-ați gândiți.

Copyright imagini: https://www.expodom.ro/

Leave a Reply