Tehnologie

Samsung Galaxy A41 versus Samsung Galaxy A51 versus Samsung Galaxy A71. Care smartphone merită investiția ta?

samsung galaxy

Anul acesta compania Samsung a încercat să se remarce nu doar prin terminalele sale de top, ci și la categoria entry-level sau mid-range, lansând unul după altul diferite modele de telefoane pentru toate buzunarele. Astfel, a reușit să câștige o parte din teritoriile pierdute în fața companiilor chineze, dar și să devină în același timp unul din producătorii de electronice cu cea mai bogată ofertă de smartphone-uri de pe piață.

În articolul de față ne îndreptăm atenția către gama mid-range și aducem în discuție telefoanele Samsung Galaxy A41, Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71, trei terminale pe cât de diferite, pe atât de fascinante pentru cei care își doresc un smartphone cu funcții de top, dar a cărui achiziție să nu îi lase cu o gaură în buzunar.

samsung galaxy

De ce recomandăm telefonul Samsung Galaxy A41 în locul altor telefoane din clasa mid-range de la Samsung?

În primul rând, dintre toate cele trei telefoane care fac subiectul acestui articol, Samsung Galaxy M41 este cel mai ieftin. Astfel, el constituie cea mai bună alegere pentru utilizatorii care pun un accent deosebit pe posibilitatea de economisire. Cu toate acestea, el nu este doar un simplu telefon convenabil, ci și un smartphone de nădejde care nu te lasă la greu cu bateria sa de 3500 mAh, memoria sa RAM de 4 GB sau capacitatea de stocare de 64 GB.

În același timp, design-ul său, deloc de neglijat de altfel, poate fi și mai mult îmbunătățit prin dotarea cu un set de huse Samsung Galaxy A41 de la Itelmobile care să-i dea un plus de personalitate, dar și siguranța de care are atât de multă nevoie, permițând astfel utilizatorului să-l folosească după bunul plac.

De ce recomandăm telefonul Samsung Galaxy A51 în locul altor telefoane din clasa mid-range de la Samsung?

Samsung Galaxy A51 se remarcă în cadrul acestei mini colecții de telefoane mobile prin viteza procesorului său dar și a memoriei RAM. Astfel, creierul cu care el este dotat gândește la o viteză de 4 x 2.3 GHz, iar memoria sa RAM prelucrează datele la o viteză de 2133 MHz spre deosebire de celelalte telefoane care nu depășesc 1800 MHz, respectiv 1866 MHz.

Mai mult, din punctul de vedere al celor mai mulți utilizatori, Samsung Galaxy A51, comparat cu Samsung Galaxy A41 sau Samsung Galaxy A71 este terminalul cu cel mai bun raport calitate / preț, fiind astfel o investiție profitabilă pentru orice tip de cumpărător. De asemenea, ca și celelalte terminale prezentate aici, Samsung Galaxy A51 nu face notă discordantă, ci poate fi dotat cu un set de huse Samsung Galaxy A51 de la Itelmobile care să-i ofere un aspect exact pe gustul posesorului său.

De ce recomandăm telefonul Samsung Galaxy A71 în locul altor telefoane din clasa mid-range de la Samsung?

Din această selecție de trei telefoane, Samsung Galaxy A71 este fără îndoială terminalul cel mai competent, dar are și un preț pe măsura funcțiilor sale. La momentul actual, el costă cu câteva sute de lei mai mult decât oricare din celelalte două terminale dar oferă în schimb o baterie cu o autonomie mai mare și o cameră principală cu mai mulți MP. Astfel, acumulatorul său are o capacitate de 4500 mAh, iar senzorii camerei sale principale sunt de 64 MP, 12 MP, 5 MP și încă 5 MP fiind un telefon ce poate fi folosit fără probleme și pe post de cameră foto. Mai mult, dintre toate cele trei telefoane prezentate în acest articol, Samsung Galaxy A71 are cel mai luminos obiectiv, unul din senzorii săi având o deschidere f/1.8, o valoare pe care n-o atinge niciuna din lentilele telefoanelor cu care este comparat.

De asemenea, iubitorii de filme și jocuri cu siguranță preferă acest terminal în locul celorlalte două mai ieftine deoarece el prezintă cel mai mare ecran, și anume un display de 6.7 inch, fără însă a-și sacrifica ergonomia deoarece în ceea ce privește grosimea corpului Samsung Galaxy A71 este cel mai subțirel. Deși nu are foarte multe lucruri de îmbunătățit la capitolul aspect, Samsung Galaxy A71 poate căpăta un plus de personalitate prin dotarea cu un set de huse Samsung Galaxy A71 convenabile și rezistente de la Itelmobile.

2 Comments

  1. Lucica Lazar

    Bune toate, zic eu…
    Prin iunie mi-am luat si eu un A51, ma impac bine cu el. Cred ca nici nu-l folosesc cat ar trebui sau toate funcțiile, imi place ca are memoria mare si pot stoca multe fotografii, aplicati etc…😉

  2. Valeria Chertes

    A 51 am și eu și sunt multumita.

Leave a Reply