Tehnologie

Tehnologia din mașina ta: zece lucruri ce te pot ajuta la șofat, în 2020

Te simți tot mai stresat din cauza traficului zilnic, în oraș sau în deplasările mai lungi? Ești agitat din cauza adreselor greu de găsit? Simti o neliniste de fiecare data cand pornesti la drum prin aglomeratia urbana? Ori poate nu știi cum sa îi ții ocupati si cuminti pe cei mici, cand pornesti spre tara sau in concedii?

La toate aceste nedumeriri și îngrijorări, s-ar putea ca soluția să fie …tehnologia! Nu neaparat cea pe care o are la ora actuala masina ta – pentru ca s-ar putea sa fie destul de învechită sau nepotrivita nevoilor tale – ci cea pe care faimosul Android o “alimentează”.


Un public tot mai educat de lumea auto și de ultimele noutăți tehnologice

In tara noastra, tot mai mulți posesori de autoturisme aleg să își actualizeze navigatiile GPS. Tot mai multe bloguri, site-uri și magazine online reușesc sa aducă lumina asupra acestor subiecte – cum poate tehnologia de ultima ora să transforme modul în care sofam, acum în anul 2020.

Videouri, articole, tutoriale, comparatii, imagini originale, sugestii, sfaturi și conversatii utile. Lumea impartaseste ce vinde, ce cumpara, care le este experienta. Rezultatul este unul singur – toata lumea are de câștigat. Dacă ești la începutul aceste etape de “autoeducare”, ai ajuns în locul potrivit. Ti-am pregatit un rezumat cu majoritatea avantajelor pe care o astfel de navigatie aftermarket, cu Android, ți le poate aduce imediat după instalare.

1. Găsești repede adresele la care trebuie sa ajungi – scapi de introducerea greoaie a textului, grație comenzilor vocale sau a unei tastaturi direct pe touchscreen-ul navigatiei
2. Afli cele mai actualizate informații legate de radarele, camerele sau problemele de trafic de pe traseul tău
3. Asculti muzica si urmaresti video pe un ecran (sau chiar mai multe) de mari dimensiuni, de calitate HD
4. Ai un tuner digital pentru posturile tale preferate de radio – emisiuni, muzica, informații despre trafic
5. Adaugi un plus de relaxare prin memoriile USB – video, audio etc.
6. Preiau comenzile de pe volan
7. Ai internet de mare viteza, pentru a naviga în voie și a descarca ori a folosi orice aplicație disponibilă în Google Play
8. Vorbești la telefon cu …mainile libere. Închizi, suni, cauți în agenda și vezi lista de apeluri direct din navigatia auto.
9. Ai butoane mari, un ecran luminos și extins ca spațiu. Mai trebuie sa iti chinui ochii pe ecranul mic al telefonului? Nici vorba!
10. Ai memorie internă – altfel spus, navigatia poate inmagazina suficiente fișiere media pentru a te bucura de muzica, video etc. chiar și fără internet!

Ești curios legat de preturi, instalare si oferte? Vrei sa afli ce alte accesorii mai poți sa instalezi la un astfel de sistem multimedia? Intra acum in magazinul Autodrop.ro si descopera tot ce e mai bun în domeniul navigatiilor auto cu Android, special pentru masina!

1 Comment

  1. Am apucat sa ma joc si eu putin cu Android Auto si mi se pare foarte interesant. Practic iti folosesti ecranul unitatii multimedia a masinii pentru a controla telefonul mobil.

    Asa nu trebui sa iti bati capul cu update-urile de aplicatii si ai contectele, mesajele, locatiile favorite mereu la dispozitie. Nu am apucat sa ma joc cu Apple CarPlay, dar imi inchipui ca este similar ca functionalitate, doar ca pentru iPhone.

Leave a Reply