Diverse

O toamnă lungă înseamnă activități de team building outdoor

team building

Crezi că este târziu să te mai gândești la activități de team building outdoor, având în vedere că este deja toamnă? Deși este mai rece și precipitațiile au loc mai frecvent, tot poți găsi o zi cu soare în acest anotimp. Iar un eveniment de team building nu e necesar să dureze mai mult de o zi. Este suficient să petreci timp în natură, departe de birou, bucurându-te de diverse activități cu colegii, pentru a socializa și relaționa.

De multe ori, zilele de toamnă pot fi mai plăcute pentru plimbări în aer liber, din moment ce temperaturile nu sunt ridicate. Apoi, unde mai pui că peisajele de toamnă sunt deosebite, desfășurând o paletă de culori ce numai în această perioadă a anului se pot vedea. Așadar, nu mai sta pe gânduri, încă mai sunt zile plăcute în care să te poți bucura de team building cu colegii, la locația aleasă de tine.

De ce team building și nu o ieșire la pizza?

Team building-ul aduce o serie mai largă de beneficii, dacă scopul acțiunii este îmbunătățirea comunicării și relațiilor de colaborare dintre membrii unei echipe. Este adevărat că se comunică și pe timpul unei ieșiri la pizza, dar lipsesc restul beneficiilor. De exemplu, în team building, se fac o serie de activități care să sporească abilitățile de găsire de soluții sau rezolvări la probleme într-o manieră creativă. În plus, în team building focusul este pe petrecerea de timp cu colegii și interacțiunea cu aceștia. Deci, beneficiile pentru companie sunt majore.

team building

Ce fel de activități poți face toamna în team building?

Timpul petrecut afară, în natură, poate fi foarte plăcut chiar și toamna. Singurul lucru de care trebuie să ții cont este ca toată lumea să fie îmbrăcată adecvat. Adică, să existe îmbrăcăminte călduroasă, impermeabilă dacă se poate sau schimburi la îndemână. Bocancii sunt mai indicați, în locul încălțămintei sport precum adidașii. Dacă aceste condiții sunt indeplinite, există o serie de activități ce se pot desfășura toamna în team building.

● Activități care stimulează relaționarea dintre oameni

Poate ai oameni noi în echipă sau poate ai angajați în diferite departamente ce nu comunica așa cum îți dorești. Din fericire, sunt multe jocuri de echipă ce pot sparge gheața în acest sector, ajutând oamenii să se apropie și să comunice. Dacă nu știi ce fel de jocuri sau activități se pot face în acest sens, aici intervine importanța colaborării cu o echipă de specialiști cu experiență în organizarea evenimentelor de team building. Dacă dorești să-ți crești echipa, va fi una din cele mai bune investiții.

● Plimbări în natură

Petreceți foarte mult timp la birou, iar nivelul de activitate zilnic este unul scăzut? Atunci o plimbare în natură poate fi remediul ideal. Există numeroase posibilități de a parcurge trasee de dificultate scăzută, astfel încât toată lumea să poată participa. O astfel de activitate te ajută să te relaxezi în timp ce faci mișcare. Combină o plimbare de acest gen cu un picnic la final și ai să vezi cât de ușor este să pui la punct un team building reușit. Până la urmă, picnicul este o recompensă bună pentru efortul depus pe traseu.

● Vânătoare de comori

Dacă vrei să organizezi ceva memorabil, apelează la specialiști pentru un team building ce va fi ținut minte de toată lumea. O vânătoare de comori poate avea loc atât în natură, cât și în oraș. În plus, va fi distractiv și va da tuturor oportunitatea de a lucra și colabora împreună. Să rezolvi un “puzzle” de acest tip, urmând niște indicii, este similar cu a rezolva o problemă la birou. Doar că, în acest caz, nu este nimeni stresat. Iar la final, atunci când se găsește “comoara”, echipa va avea parte de acel incredibil moment “AHA”.

Încă nu ți-ai programat un team building outdoor? Nu e târziu să faci asta, din moment ce zile frumoase mai sunt. Dar, indiferent că faci asta acum sau mai încolo, un team building este mai mult decât binevenit în cadrul unei companii. Te ajută să obții o echipă mai bine legată, ce nu evită comunicarea și este mai eficienta în găsirea soluțiilor.

Te-ar mai putea interesa: Crește performanța echipei cu un teambuilding outdoor

Leave a Reply