Reteta trimisa de Rosia Victoria
4 oua ,
4 lg faina,
150 g salam (poate fi si sunca sau parizer)
100 g cascaval,
1/2 plic praf de copt.
jumatate ardei rosu sau verde taiat bucatele,
cateva masline ,
condimente dupa gust.
Cascavalul se da pe razatoarea mica, salamul se taie cubulete,ardeiul se taie si el bucatele si la masline se scot samburii..
Albusurile se bat spuma cu putina sare , se adauga galbenusurile , apoi treptat faina si praful de copt amestecand de jos in sus. Se pun mezelurile si celelalte ingrediente , se amesteca usor si se mai adauga dupa gust condimente.
In tavita de chec pe care am uns-o cu unt si tapetat cu faina , am pus toata compozitia si si am dat la cuptorul preincalzit in jur de 30 minute.
POFTA BUNA!!!!
Bianca Roxana Anitei
Ce fain…reteta asta trebuie sa o incerc si eu neaparat.Ma incomodeaza putin batutul spuma al albusului, dar daca e bun la gust- si sigur e;), nu ma intereseaza prea mult cum arata.
Bianka Si Cosmin Vintila
arata tare bine ma duce cu gandul la pizza
Cristina Cristinik
super reteta ,ieftina si rapida ,chiar aveam nevoie….de ceva buna incerca de cineva ….
Cristina Cristinik
buna idee,,ceva ieftin si rapid , chiar aveam nevoie de ceva bun incercat deja…
Daniela Zaharia
Mi-ai dat idee de ceva original pentru maine, yupiiiii! Mersi!
Lucica Lazar
mmm…pare foarte buna 🙂
Victoria Vivi
Este foarte usor de facut,iar ouale nu le-am batut asa de tare si mi-a iesit pufoasa si gutoasa.
Ramona Daniela Sculschi
Este super! Am facut si eu ieri, a iesit foarte gustos! Multumim pentru reteta!
Adriana Rosca
o sa incerc si eu, checuri aperitiv nu am facut niciodata, doar de alea dulci
Rudi
Am mai facut si eu, dar nu cu cascaval -am sa incerc si reteta asta!