Reteta trimisa de Daniela Stangaciu
Pentru preparare iti trebuie:
Instructiuni pentru preparare:
Se mixeaza untul cu zaharul pana ce zaharul se topeste , se adauga ouale pe rand amestecand dupa fiecare ca sa nu se taie, apoi amestecam si ciocolata (taiata cu cutitiul cubulete NU RASA), faina si cacaua cernuta prin sita cu praful de copt,apoi adaugam si esenta de rom cu grija( putem folosi doar jumatate din esenta). Incingem bine cuptorul,asezam hartie de copt pe o tava si punem incet din aluat cam o jumatate de lingurita rasa,nu mult pentru ca riscam ca fursecurile sa se lase,le punem la o distanta destul de mare una fata de cealalta cam 3 cm (mie imi intra 11-12 intr-o tava mare de aragaz). Tinem la cuptor circa 8-10 min.Se sevesc calde sau reci .Copii mei le adora. Pofta buna:)!
veronica picioroaga
reteta asta o sa o incerc curand! pare simpla si sunt convinsa ca rezultatul e…absolut delicios ! Multumim !