De fapt, nici nu stiu daca e hamburger sau altceva, daca reteta asta a mai gandit-o si publicat-o altcineva pana acum. Am improvizat si ce a iesit a disparut atat de repede, ca trebuie sa repet experienta š
Ma gandeam ca tot bate weekendul la usa, poate va faceti timp sa ii pregatiti.
Asadar, iata de ce ai nevoie:
- 400 g carne tocata porc sau amestec
- 2 cepe mici
- un ou
- o lingura de bulion
- un morcov
- cascaval
- patrunjel
- sare si piper
Cum se prepara grozavia?
- Dai morcovul si cacavalul prin razatoarea mica si toci ceapa si verdeata
- In vasul in care amesteci compozitia, pui carnea, oul, ceapa si verdeata tocate, morcovul si cascavalul rase, bulionul, apoi asezonezi cu sare si piper
- Amesteci totul bine si formezi chiftele mai mari, pe care apoi le presezi putin, sa le dai forma de hamburgeri
- In tava de aragaz pui hartie de copt si asezi hamburgerii pe care i-ai format
- Dai la cuptor pentru 30-35 de minute, dar depinde si de puterea cuptorului. Al meu era preincalzit, de la pizza de dinainte š
Sunt grozavi atat calzi, cu garnitura si salata, cat si reci, indesati fara mila intr-o chifla, alaturi de cateva feliute de castraveti murati si putin kethcup.
Sa aveti pofta!
Rauta Monica
chiar arata bine si cred ca sunt si buni, o sa incerc si eu dar trebuie sa inlocuiesc carnea de porc ca nu ii dau inca la baiat
Ana Naghi
Incearca atunci cu curcan š
Catalina Sora
Arata bine si cred ca o sa incerc si eu dar cu carne de pui
Ana Naghi
Sigur, poti incerca cu pui š
madalina
multam mult buna idea de weekend!!!!
Ana Naghi
Cu placere! š
Gavriloi Adina-Mirabela
Ce idee minunata.De cate ori cumpar carne tocata, nu o folosesc pe toata, la chiftele sau la periosarele din ciorba…Asa ca mai pot face inca un fel de papa bun.Multumim!
Ana Naghi
La fel fac si eu, tot timpul imi ramane putina carne si cum nu imi place sa o congelez, fac si altceva š
Daniela Zaharia
Nu am facut pana acum cu cascaval, dar trebuie sa incerc. Se pune mai mult, sau doar putin pentru gust?
Ana Naghi
Putin, o bucatica rasa, pentru gust. š
Adriana
super reteta. chiar stau cateodata si ma gandesc ce sa mai fac de mancare
Camelia Anca
Daca mai intru in bucataria ta virtuala imi iau adio de la dieta. Arata foarte bine. Multumesc ca ne-ai impartasit aceasta idee.
rosia victoria
arata foarte bin,iar faptul ca sunt facuti la cuptor reprezinta un plus,o sa incerc si eu.De curan am facut snitel din piept de pui la cuptor,are un gust diferit de cel facut in tigaie.
Korina Maria
Clar oreteta pe care o voi incerca !!! Multumesc
Bianca Roxana Anitei
Arata foarte bine!;)
Butnaru Nicu
Voi incerca si eu
Ana Naghi
š
Mihalache Mirela Sorina
gand la gand, insa eu vreau la gratar ;), am „cetit” azi muuulte retete… cu teoria stau bine, practica am amanat-o … de leneeeeeeee
Ana Naghi
Pai da, asta sugeram cu sfaraitu’ :))) Mie-mi spui de lene? š