Carti

Lucruri nebanuite despre cartile romantice

Multi dintre noi probabil citesc 2 sau 3 carti romantice in viata. Astfel de carti sunt, de obicei, preferatele femeilor si sunt acele placeri nevinovate ale visatoarelor de pretutindeni. Acestea sunt carti prin care cititoarele traiesc aventura, au parte de eroi sau eroine frumoase si de intamplari ce, probabil, in viata de zi cu zi, nu se vor intampla.

Desi multi critica astfel de romane ca lipsite de valoare literara, trebuie sa stii ca multe dintre ele sunt extraordinar de bine scrise si sunt orice altceva, dar nu lipsite de valoare. In primul rand, librariile inca ofera cititorilor, si mai ales cititoarelor, carti romantice deosebite, cu teme variate si aventuri uimitoare.

La carti-beletristica.ro poti gasi zeci de astfel de romane, pentru orice preferinta. Sunt disponibile titluri ale unor autori romani precum “Dragostea, chiar ea”, de Corina Sabau, si ale unor autori straini precum “Glasul datoriei”, de Brabara York. Indiferent de preferinte, aici vei gasi ceea ce iti place

Revenind la ceea ce nu stiai despre cartile romantice, ei bine, afla ca:

1. A citi carti romantice, sau orice alt tip de carti, iti tine mintea mereu activa si “ascutita”. Adesea, cu actiuni plasate in locatii extraordinare sau in care tu nu ai ajuns niciodata, faptul ca ne imaginam cum este acolo ne ajuta la dezvoltarea acestei laturi a mintii noastre. Creierul lucreaza in timp ce citim despre intrigi, aventuri, mistere si personaje.

2. Cartile de gen reduc stresul, si inima ta va fi mai linistita. In adevaratul sens al cuvantului! Bataile inimii nu vor fi accelerate si presiunea sangelui va fi una normala. Si, desigur, inima ta va fi bine si in sens figurat. De asemenea, facandu-ne sa ne scufundam in lumea fanteziei, vom lua o pauza de la grijile cotidiene si asta va fi ca un fel de mini vacanta. O carte romantica citita in special cand suntem stresati, are aceleasi beneficii ca o plimbare in mijlocul naturii sau ca ascultarea muzicii preferate.

3. Viata ta de cuplu se poate imbunatati. O carte romantica iti poate oferi noi idei despre cum sa reduci monotonia din relatia ta cu partenerul. Este valabil si pentru barbati. O vezi ca citeste cu foc o asemenea carte? Ce ar fi sa o citesti si tu? Poate afli ca ii plac anumite lucruri gen o mica escapada intr-un loc uitat de lume sau o cina romantica pe malul unui lac si nu are curajul sa ti-o spuna. Si totusi, prin carti ea viseaza. Desigur, nu tot ce merge in carti, merge si in viata reala, dar astfel de carti romantice pot inspira in punerea la cale a unor mici gesturi ce vor face mai palpitanta relatia ta cu partenerul.

4. Te ajuta sa ai mai multe incredere in tine. Eroii si eroinele din cartile romantice trebuie, adesea, sa treaca peste multe obstacole sau situatii. Citind despre personaje care se dezvolta pe parcursul cartii si ajung sa invinga aversiunea altora, te va face sa crezi ca si tu poti si sa te simti mult mai bine si mai increzatoare sau increzator in propriile forte.

In general, cartile romantice sunt carti care ne inspira si ne ajuta sa trecem peste anumite probleme sau chiar traume. Sunt scrise frumos si ne ajuta sa ne relaxam. Alege cartea care ti se potriveste de la carti-beletristica.ro si ia o pauza de la tot ce este in jurul tau!

Leave a Reply