Nu stiu cum sa o numesc,eu improvizez in bucatarie si nu stiu daca reteta asta exista undeva.E piept de pui picant cu ardei,daca vreti.Am folosit si cateva ingrediente din „cutia cu minuni” de la Vegis.
Ingredientele:
1 piept de pui dezosat
1 ardei rosu
1 ardei verde
1 ardei galben
2 catei de usturoi
1 ardei iute mic
1 stea de anason
ulei de porumb
sare
piper
patrunjel
Mod de preparare:
Ardeii curatati de seminte se taie fasiute
Pieptul dezosat se taie si el in fasii potrivite
Apoi pozele nu mi-au mai iesit clare,am ceva probleme cu aparatul.
Se prajeste puiul in putin ulei de porumb incins,cat sa se gateasca pe jumatate,apoi se adauga ardeii si dupa ce s-au inmuiat putin(dar sa ramana totusi putin crocanti) se adauga si usturoiul si ardeiul iute tocate marunt.
Se condimenteaza dupa gust si se aduaga o steluta de anason.Credeti-ma,papilele voastre gustative va vor fi recunoscatoare!O explozie de arome si culori.
Asezati pe farfurie si decorati cu patrunjel verde.Puteti servi alaturi un pahar de vin alb sau de bere,dupa preferinta.
Mie nu imi mai trebuie fast-food cu reteta asta.E o nebunie!
Paun Loredana
Si eu o sa fac reteta asta zilele astea .Deja am apa in gura…hi,hi,hi
Dorofte Alexandra
nu ti-a fost mila deloc de mine cand ai postat pozele astea? in alta ordine de idei o sa iti copiez si eu reteta in viitor 🙂
bursuc carmen
trebuie incercataneaparat mai ales ca este foarte usor de gatit
Lucica Lazar
Hmm…trebue sa o incerc 🙂 arata gustoasa 😉
rosia victoria
o idee buna, o sa incerc si eu 🙂
ghelbere elena
O idee foarte buna pentru masa de maine.