Travel

Oferta de team building in Muntii Trascaului

Odată cu venirea primăverii, multe persoane caută diferite oferte de activități în aer liber. În cazul în care ești din Timișoara sau din apropiere și cauți activități pe care să le practici alături de prietenii tăi, sunt o mulțime de astfel de activități pentru care poți să optezi. Profită de oferta de team building în Munții Trascăului pusă la dispoziție de cei de la Vertical Adventure și alege să îți petreci două zile pe cinste în natură.

Echipa Vertical Adventure îți propune o incursiune în Munții Trascăului, printre sălașele vechi și de 200 de ani unde, dacă ai noroc, ceața îți dezvăluie doar treptat frumusețea peisajului. Prețul acestei oferte este de 350 lei/persoană și include, cazare la una dintre pensiunile de pe Valea Arieșului (zona Sălciua de Jos sau cătunul Sub Piatră). De asemenea ai posibilitatea să alegi și să te cazezi la cort, alături de echipa Vertical Adventure.

Să vedem cum sunt împărțite activitățile pe zile, și ce vei avea posibilitatea să experimentezi cât timp te afli în această aventură.

Ziua 1: prima zi a acestei aventuri constă în canyoning pe Vânătările Ponorului. Înainte însă de a vă aventura în canion, veți vizita peștera Huda lui Papară și sălașele pitorești vechi de până la 200 de ani din acești munți. De asemenea, veți vizita și un alt obiectiv turistic al zonei, Raven’s Nest – un cuib cocoțat în munți, format din case de lemn maramureșene restaurate.

Având în vedere că nivelul de dificultate al acestui traseu este mediu, nu ai nevoie de experiență în trekking. De asemenea nu ai nevoie nici de o condiție fizică excelentă, condiția fizică medie îți va fi suficientă.

Ziua 2: activitățile din ziua a 2-a se vor desfășura în zona Cheilor Râmețului. Aici veți parcurge spectaculoasele formațiuni de calcar, precum și un traseu mai sportiv pentru cei care au extra energie.

La fel ca și în cazul primei zile, nivelul de dificultate al traseului este mediu, și nu necesită experiență.

În cazul în care îți e pe plac această ofertă și ai vrea să mergi într-o astfel de aventură alături de prietenii tăi, nu ezită să îți faci rezervare. Vei avea nevoie de îmbrăcăminte și încălțăminte normală de trekking și de o pereche de încălțăminte care se udă – pentru canion.

Oferta este valabilă pentru perioada 11-12 aprilie 2020, iar în cazul în care vrei să te înscrii poți să faci acest lucru aici. Ai de asemenea posibilitatea să consulți și restul ofertelor și să o alegi pe cea potrivită pentru tine și gașca ta. Alege să îți petreci timpul liber în natură și să practici diferite activități pe care nu ai ocazia să le practici de obicei.

Profită de oferta de team building în Munții Trascăului pusă la dispoziție de cei de la Vertical Adventure și aventurează-te în noi experiențe.

Leave a Reply

Theme by Anders Norén