Carti

Recenzie “A cincea fiola”

571„Juramantul lui Hipocrat dintr-o perspectiva infricosatoare.”

Entertainment Weekly

 

 

Aventura. Daca ar fi sa descriu intr-un singur cuvant firul actiunii.

O carte de Michael Palmer cu un stil care te face sa nu o mai lasi din mana pana nu afli cum se termina actiunea, un ritm ametitor. Nu degeaba este un New York Times Bestseller.

Dar peste toate acestea, e o carte pe care –citind-o – nu ai cum sa nu iti pui niste intrebari… Te trezesti incercand sa rememorezi ultima vizita la un laborator de analize. Te face sa te gandesti daca e ceva intamplator pe lumea asta si daca viata ta e chiar atat de insignifianta pe cat credeai tu. Atunci cand tie ti se pare ca viata e plictisitoare si nimeni nu stie de existenta ta, oare chiar asa sa fie?! Nu stii niciodata cine e cu ochii pe tine, cine iti respira in ceafa fara sa dai importanta… S-ar putea ca cineva sa aiba nevoie de tine, la un moment dat, dar intr-o maniera cum nu ti-ai dori…

Trei oameni din medii diferite( o studenta la medicina din Boston, un savant genial grav bolnav si un detective particular din Chicago) care, aparent nu au nicio legatura unul cu celalalt, vor ajunge sa fie legati pentru totdeauna. Ce ii va lega? A cincea fiola, bineinteles! V-am intrigat? La fel am fost si eu decoperind fiecare pas al celor 3 personaje. Oricare dintre noi ar putea trai experientele lor!

Nu spun un cuvant mai mult, as strica farmecul uimitoarei calatorii! Ti-o recomand cu drag! Si nu uita: arunca mereu o privire peste umar si fii atent la semne!

13 Comments

 1. Gavriloi Adina-Mirabela

  Grozava recenzie, mi-ai starnit curiozitatea.Sper sa am ocazia sa o citesc!

 2. Intr-adevar e foarte incitanta cartea. Am citit-o acum cativa ani si intamplarea face ca vroiam sa o recitesc zilele acestea dupa ce am terminat ce am inceput.

  O recomand si eu.

 3. Cred ca-i foarte buna si interesanta.
  In momentul acesta ,chiar,am si eu nevoie sa-mi sufle cineva in ceafa,dar in modul bun 😀

 4. Camelia Anca

  Chiar sunt foarte curioasa. Cu fiecare recenzie de carte reusesti sa imi starnesti curiozitatea si sa ma impresionezi.Ce ne-am face fara tine?

 5. rosia victoria

  O carte interesanta si o recenzie care iti da pofta de citit.

 6. Bianca Roxana Anitei

  Pare foarte interesanta, am sa o am in vedere!

 7. madalina

  M ai vrajit de a binelea …ador medicina ador sa citesc iar cat despre tine te as lua acasa :))… din suflet te rog sa mi spui unde pot gasi cartea mi ar placea tare mult sa o citesc…da mi te rog de stire daca ma poti ajuta caci imi e cam greu printre straini fiin d plecata de putin timp in afara!!!

Leave a Reply