Carti

Recenzie “Arborele genealogic”, Barbara Delinsky

Romanul este o frumoasa poveste de familie, ce prezinta importanta increderii si unitatii familiei in momentele de criza.

 

arborele gen

Dana Clarke este o tanara cu un trecut nu foarte fericit- mama ei a murit cand avea doar 5 ani, iar tatal este o necunoscuta a vietii ei- care pare sa isi fi gasit linistea casatorindu-se cu Hugh, un avocat de familie buna, cu care urmeaza sa aiba un copil. Ziua cea mare soseste si- o data cu nasterea micutei Elizabeth- o umbra coboara in familia Danei: micuta este superba, sanatoasa, dar are… trasaturi afro-americane, desi atat ea, cat si Hugh sunt albi. Avand in vederea statutul lor social, e clar ca acest lucru starneste nenumarate discutii, semanand indoiala.

Insa, pe principiul Hotii striga hotii, se va dovedi ca problema nu e la cel acuzat… Secrete adanc ascunse ies la iveala, caci minciuna are picioare scurte.

Nu va spun mai multe, am doar o precizare: uneori iepurele sare de unde nu te astepti! Tocmai de aceea increderea este cea mai importanta intr-o familie, iar daca dragostea este suficient de puternica, nimic nu poate destrama un camin!

7 Comments

 1. Bianca Roxana Anitei

  Pare interesanta cartea. Imi place titlul;), a propos de arbore genealogic, am citit recent o carte care m-a facut sa stau pe wikipedia jumate de zi, sa studiez eu toti regii si reginele Frantei, ca arbore genealogic nu am gasit mura’n gura, sa ma lamuresc pe loc.

  • Comment by post author

   Ana Naghi

   Este draguta. Desi e in stil americanesc, ascunde si ceva adevaruri profunde legate de familie, asta daca citesti printre randuri.

   Credeam ca numai eu sunt in stare sa pierd timp mult cand vreau sa aflu ceva 🙂

 2. Geanina Nastasiu

  Pare interesanta cartea…o pun pe lista

 3. Mihaela Bolea

  Din cele citite, îmi pare a fi şi o lecţie de viaţă, o povaţă… 🙂

 4. da ,un subiect interesant ce imi starneste curiozitatea 🙂

Leave a Reply