Bucatareala

Salata cu de toate

Din seria „de-ale gurii” va propun o salata de sezon,usor de pregatit,satioasa si foarte sanatoasa!

Ingrediente
(pentru un castron generos): o salata mica, 2 rosii, 3-4 ridichii, 2 fire ceapa verde, jumatate de ardei gras rosu, 3 oua fierte, sunca de pui, cascaval, ulei, sare, otet

Mod de pregatire:
– se taie ingredientele asa: salata fasii, rosiile felii, ridichiile rondele, ceapa rondele, ardeiul+cascavalul+sunca de pui cubulete, ouale se taie in sferturi.
– intr-un bol se amesteca toate ingredientele (mai putin ouale) cu un dresing din ulei, sare si otet (sau zeama de lamaie, dupa preferinta)
– se asaza in vasul de servit si se adauga si ouale taiate

Pofta mare!

8 Comments

  1. o salata usoara si foarte rapida,cred ca e buna la orice ora.

  2. si eu fac cateodata salata din asta dar nu pun ceapa

    • eu sunt genul care mananca si ceapa si usturoi,sunt foarte sanatoase!si cum am in gradina mea,ar fi pacat sa nu profit…

  3. si eu prefer salata cu de toate 🙂

  4. Multumim! arata foarte bine si e foarte gustoasa…acum eu o sa o mananc fara oua 😀

  5. ghelbere elena

    O salata usoara, satioasa si usor de preparat.

Leave a Reply