Din seria „de-ale gurii” va propun o salata de sezon,usor de pregatit,satioasa si foarte sanatoasa!
Ingrediente
(pentru un castron generos): o salata mica, 2 rosii, 3-4 ridichii, 2 fire ceapa verde, jumatate de ardei gras rosu, 3 oua fierte, sunca de pui, cascaval, ulei, sare, otet
Mod de pregatire:
– se taie ingredientele asa: salata fasii, rosiile felii, ridichiile rondele, ceapa rondele, ardeiul+cascavalul+sunca de pui cubulete, ouale se taie in sferturi.
– intr-un bol se amesteca toate ingredientele (mai putin ouale) cu un dresing din ulei, sare si otet (sau zeama de lamaie, dupa preferinta)
– se asaza in vasul de servit si se adauga si ouale taiate
Pofta mare!
Dvornic Elke
o salata usoara si foarte rapida,cred ca e buna la orice ora.
Ana Naghi
da,foarte usor de facut,dar e destul de consistenta si gustoasa!
bktalina
si eu fac cateodata salata din asta dar nu pun ceapa
Ana Naghi
eu sunt genul care mananca si ceapa si usturoi,sunt foarte sanatoase!si cum am in gradina mea,ar fi pacat sa nu profit…
Toma Larisa Maria
si eu prefer salata cu de toate 🙂
Lucica Lazar
Multumim! arata foarte bine si e foarte gustoasa…acum eu o sa o mananc fara oua 😀
ghelbere elena
O salata usoara, satioasa si usor de preparat.
Ana Naghi
La noi acasa salatele au mare cautare. Ne place sa inventam din mers retete si mereu iese ceva bun si rapid.