Bucatareala

Salata de cartofi si piept de pui

Salata asta este o varianta a salatei orientale, o solutie potrivita pentru trecerea de la meniul incarcat de sarbatori la unul mai usor, de curatare.

Practic, eu am inlocuit ceapa cu prazul pe care il ador desi nu-s olteanca, am adaugat si ceva ardei gras rosu, am fiert putin piept de pui , am aruncat o mana de masline, am potrivit de sare, piper si un strop de ulei.

Pare complicat? Sa detaliem?

DSC09735

 

Ingrediente:

  • cartofi
  • piept de pui
  • praz
  • ardei gras
  • masline
  • sare si piper
  • ulei si daca va place, un strop de otet

Cum pregatesti:

1. Fierbi cartofii in coaja, ca sa fie cat mai gustosi. Ii lasi la racit, ii cureti si ii tai bucati potrivite

2. Fierbi pieptul de pui si il rupi fasii

3. Tai prazul rondele si ardeiul fasii.

4. In bol amesteci toate ingredientele, potrivesti de sare, piper, ulei si otet.

 

Et voila, e gata masa! Zau ca si cei care au doua maini stangi trebuie sa incerce šŸ˜‰

6 Comments

  1. Pare delicioasa. O s-o prepar si eu Ana, pentru ca m-am saturat de mancarurile grele gen: piftie, sarmale, ciorba de burta, carnati, etc si ma cam resimt.

  2. Aluculesei Brindusa

    un adevarat rasfat culinar ,usor de preparat si usor de digerat,mai lasam si noi mancarurile grase:)

  3. Trimite o portie si noua ca noi suntem lenese la bucatareala šŸ˜€

  4. Nicolae Claudia

    Simplu si gustos. O idee puna pentru cina..si e si usoara la stomac

Leave a Reply