Bucatareala

Salata "la cupa"

Eu una sunt adepta retetelor rapide si deloc complicate, nu sunt vreun mare bucatar, desi toata lumea mananca cu placere ce gatesc šŸ™‚ Va propun o salata gustoasa, dar servita putin altfel, un fel de aceeasi Marie, cu alta palarie. De multe ori monotonia omoara placerea.

Ingrediente: 3-4 cartofi potriviti, 2Ā  morcovi, o telina mica,
o bucata de piept de pui, sare, piper, verdeata, maioneza



Mod de preparare:

Ā Ā  Se spala bine legumele si se fierb in coaja. Se lasa la racit, se curata si se taie cubulete cat mai mici.Pieptul de pui se fierbe si se rupe in fasii mici. Se amesteca cu legumele, se adauga putina verdeata tocata, se potriveste gustul de sare si piper si se amesteca cu maioneza.

Ā Ā  Se uda o ceasca si se pune salata, se apasa bine si se rastoarna. E o maniera mai placuta de servire a salatei decat cea intr-un bol! Puteti face mai multe cupe pe un platou si fiecare isi ia cat doreste.

Pofta mare!

8 Comments

  1. Ana Naghi

    mersi, am incercat si eu šŸ™‚

  2. super..arata f bine…m-ai facut sa salivez..

  3. Catalina Sora

    arata bine si intadevar este usor de facut.

  4. Alinaluibrumarel

    bun, bun :).

  5. Ana Naghi

    nimic deosebit, dar am promis retete simple šŸ™‚

  6. Dvornic Elke

    o idee foarte buna,multumim,o prezentare foarte frumoasa

  7. ghelbere elena

    Prezentarea face toti banii. Felicitari si iti voi urma exemplu.

Leave a Reply