Ingrediente: ciuperci champignons,ceapa verde(sau uscata,dupa preferinta),bulion,sare,piper,marar
Mod de preparare:
Se calesc ciupercile in putin ulei si se lasa sa se inmoaie si sa isi lase suc propriu.Se adauga peste ciuperci ceapa tocata marunt si se calesc cateva minute impreuna.Se pune o lingura de bulion,sare,piper si se da in cateva clocote.
Se serveste cu marar tocat deasupra.E foarte delicioasa pentru zilele de post!Daca adaugati ceva carnita e buna si de dulce.
Pofta buna!
mihaela
arata tare bine!eu sunt fan ciuperci deci as minca oricind!multumim de reteta!
mania blog
Yamii! Mi s-a facut foame! Ador tocanita de ciuperci. Am mancat acum doua zile, insa nu pregatita de mine 🙂
PS: Ce ma enerveaza literele alea de verificare! :))))
Dvornic Elke
Ciupercile sunt foarte bune,oricum preparate,tocanita ta ar merge de minune cu o mamaliguta.
Ana Naghi
Cand ma grabesc sa pregatesc rapid masa nu fac mamaliguta,dar cateodata fac.Si merge si putin vin rosu…
Bubu Blog
nu imi plac ciupercileee 🙁 decat facute snitel cu mujdei de usturoi.
ghelbere elena
Aceasta tocanita o fac des si o servesc alaturi de mamaliguta.
stoica claudia
Arata bine ,multumim ,mi-ai facut pofta