Buna,
va promisesem pe facebook reteta,asa ca m-am tinut de cuvant!E un tort usor si gustos,puteti pune si in interior fructe,nu doar deasupra.
Ingrediente:
-piscoturi
-1,2 l lapte
-8 galbenusuri
-6 linguri de faina
-o cana de zahar
-1/2 pachet de unt
Mod de preparare:
– zaharul se amesteca cu faina si se adauga peste lapte si punem la fiert pana se ingroasa
– la sfarsit se adauga si restul ingredientelor si arome dupa preferinta (de exemplu vanilie)
– intr-o tava de prajituri se asaza piscoturile inmuiate intr-un sirop din apa, zahar si esenta de vanilie
– peste piscoturi (se asaza si pe peretele tavii) se pune crema si se alterneaza straturile
– se da la frigider pana a doua zi
– se rastoarna cu grija pe un platou, se orneaza cu frisca si cu capsune (sau cu orice fruct aveti la dispozitie)
Pofta buna!
veronica picioroaga
asta-i un fel de tiramisu de fructe !!! miam miam..delicios!!!:-)
Lucica Lazar
mama mia…ce bine arata si e pe gustul meu…frisca si capsuni 😉
Paula Maria
Sigur e gustos 😀
Paun Loredana
O bunatate de tort !
Lucica Lazar
Multumim de reteta! :-* abia astept sa vina sezonul capsunilor 🙂 e un tort pe gustul meu 😉 :-*
Ana Naghi
Abia astept sa il fac cu capsuni proaspete, de la mine, nu cumparate 🙂
Ana Naghi
este! :))
Ana Naghi
🙂
Muresan Tabita
Wow! Delicios si usor!
mery
tort racoros, tortul cu fructe preferatul copiilor mei 🙂
ghelbere elena
Trebuie sa-l fac> Imi dai mereu idei bune pentru un deset delicios.