Bucatareala

Tort cu capsuni

 Buna,

va promisesem pe facebook reteta,asa ca m-am tinut de cuvant!E un tort usor si gustos,puteti pune si in interior fructe,nu doar deasupra.

Ingrediente:
-piscoturi
-1,2 l lapte
-8 galbenusuri
-6 linguri de faina
-o cana de zahar
-1/2 pachet de unt

Mod de preparare:
– zaharul se amesteca cu faina si se adauga peste lapte si punem la fiert pana se ingroasa
– la sfarsit se adauga si restul ingredientelor si arome dupa preferinta (de exemplu vanilie)
– intr-o tava de prajituri se asaza piscoturile inmuiate intr-un sirop din apa, zahar si esenta de vanilie
– peste piscoturi (se asaza si pe peretele tavii) se pune crema si se alterneaza straturile
– se da la frigider pana a doua zi
– se rastoarna cu grija pe un platou, se orneaza cu frisca si cu capsune (sau cu orice fruct aveti la dispozitie)

Pofta buna!

11 Comments

  1. veronica picioroaga

    asta-i un fel de tiramisu de fructe !!! miam miam..delicios!!!:-)

  2. mama mia…ce bine arata si e pe gustul meu…frisca si capsuni 😉

  3. Sigur e gustos 😀

  4. Paun Loredana

    O bunatate de tort !

  5. Multumim de reteta! :-* abia astept sa vina sezonul capsunilor 🙂 e un tort pe gustul meu 😉 :-*

  6. Ana Naghi

    Abia astept sa il fac cu capsuni proaspete, de la mine, nu cumparate 🙂

  7. Ana Naghi

    este! :))

  8. Ana Naghi

    🙂

  9. Muresan Tabita

    Wow! Delicios si usor!

  10. tort racoros, tortul cu fructe preferatul copiilor mei 🙂

  11. ghelbere elena

    Trebuie sa-l fac> Imi dai mereu idei bune pentru un deset delicios.

Leave a Reply